Tulah dieee

Ana Myhusna | 17:38 | 0Comments |

OMG!!!

Baru je habis trial harini.. Isnin depan dah lisan dahhhhhh.... Maybe sekolah lain dah lisan dulu enn.. Sekolah Ana selalu lambat ckit..  Tapi serius ahhhhhh... Terasa awal sangat..

Takut pun ada.. Nervous pun ada.. Seronok pun ada.. Tak sabar pun ada.. Tak sabar?? OMG seriously Ana nih... Haha.. apapun,, doakan lah Ana dapat buat yang terbaik untuk lisan.. Tak sabar sebenarnya.. Tak tahu kenapa.. Rasa seronok kalau banyak idea nak cakap.. tapi kalau xde idea entahlah.. Ana harap sangat tajuk dia x susah sangat untuk Ana pikirkan idea.. Before time buat latihan lisan ngan cikgu, cikgu bagi tajuk last year and Ana x berapa nak paham tajuk dia.
But, time tu Alhamdulillah kitorang ada contoh idea untuk tajuk2 last year, bila dibaca-baca barulah paham.. n then barulah banyak benda nak citer kat depan.. Well, diorang perkenalkan Ana sebagi ustazah dalam forum lisan kitorang.. haha..
Cam lawak pun ada,, tapi suka pula dengar.. Kalaulah satu hari nanti.. Hmm??

Ana x suka nak tinggalkan entry pendek2 je.. Tapi, Ana just nak cakap ckit je.. Well masa kat rumah tak banyakk..

Hah! Lusa Ana akan jawab UKM2 lagi.. Sbb haritu time UKM3, Ana jawab UKM1 once again,, and dapat lagi.. Tapi x taulah.. Adik Ana pun dapat lagi sekali n dia nampak sangat bersemangat untuk jawab balik.. Ana pula x ingat pun pasal tu sbb dok memikirkan trial sampai tumbuh 2 biji jerawat atas kepala.. Adoihh,, nak hilangkan bukan  senang..  Ditambah lagi dengan lisan,, boleh suka jerawat ni datang.. Adooiyaiii..

Okayh.. Assalamualaikum.. ^^