Share Drama jap

Ana Myhusna | 21:44 | 0Comments |


여러분, 안녕!

Hai semua! Saje je Ana buat entri, tapi tulah takde apa nak di storykan..
So, Ana nak share drama yang Ana sangat seronok tengok sekarang ni.
Drama melayu sekarang, Ana seronok tengok Hafidz Roshdi punya dramalah.. Mr. Donat Karamel tu. Actually, kalau takde Hafidz Roshdi,, hmmm,, Tak taulah Ana follow ke tak cerita tu. Ana sangatlah jarang follow cerita melayu sejak masuk asrama,, sebab asyik miss episode je. Soo,, Ana tengok drama yang ada hero yang Ana minat jelah.. Haha.. Bestlah jugak cerita tu.. 'sebab ada Hafidz Roshdi'.. haha..
Image result for mr donat karamel ]

Next, of courselah drama korea.. Hahaha... Sementara tunggu episode untuk every drama tu,, Ana tengok drama Japanese juga. Tapi banyak movielah.. Ana paling suka drama Japanese lakonan Yamazaki Kento lah.. Cer search,, boleh tahan hensem je.. Drama dia sumer best2!! Rugi tak  tengok..
Drama Korea yang Ana layan sekarang,, yang paling baru drama Goblin. Mula2 tak minat tau,, tapi lepas tu, tetiba rasa macam nak tengok sebab sinopsis dia menarik gilalah.. Jalan cerita pun agak menarik.. Heroine dia lak dari Cheese in the trap tu. Ada Dong Wook pulak tu,, gila tak tengok.. Haha..

Pastu, drama best lagi.. Weightlifting Fairy Kim Bok Joo pun bestlah.. Perempuan dia terror angkat berat,, Lelaki dia pula perenang. Wowlah cerita dia.. Comel.. Tapi, cerita Lee Min Ho lagi best!! Sebab sinopsis dia pun best gila.. Heroine dia pun best! Rugi tak tengok. Drama The Legend of the Blue See. Seriously best. Trylah tengok.. Huhu..

Okayh! Babai.. Assalamualaikum.. ^^