Review For Those Hijab Shopaholic

Ana Myhusna | 12:07 | 2Comments |
Assalamualaikum.. ^^ So, ni macam express entrylah ye.. Mencari masa nak tunaikan hajat seorang sahabat.. Lollz.. Haha..
Alright, obviously memang most of us, girls.. memang pantang kalau nampak tudung lawa kan? Lagi2 kalau murah.. Ushhh.. Lagilah.. Memang seronoklah nak borong kan?? So, hari ni,, Ana nak promote tudunglah. Ni kawan Ana punya ... hmm.. tak ingat abang ke kakak ke.. tapi dia punya close acquaintance lah.. yang jual.. And actually, Ana pun macam berminat cuma sekarang tengah pokai.. Asyik cukai duit parents je takleh lah kan.. Haha.. Tapi, Ana nak promote kat korang dululah..

Bawal Unaizah by AroseHijab. This is a promotion for sempena Raya Haji.
Antara tudung2 yang menarik...





Ana tak reti sangat nak mempromosikan barang orang sebab jualan sendiri pun macam entah macam mana promosi.. haha.. but I tried,, since she request me to do it.

These are some information that I've got.
📏Available size:
Bidang 45` 55` dan 60`
🎀Material: Soft Crepe Egypt.
🎀Jahit tepi, kelim, kilat, kemas'
🎀High Quality (tak mudah nmpk kesan kerongsang).
🎀Labuh menutup aurat.
🎀Kain tidak jarang.
🎀Mudah bentuk (no starch no tiup).
🎀Datang dgn warna yg pelbagai.
🎀Selesa
 🎀Tidak terlalu berat dan ringan.
🎀Susah kedut.
🎀Mudah digosok.
💰Beli Lagi banyak lagi Murah!!😵
💲Harga:
🌷Bidang 45` sehelai : RM20
    🔻🔻Lebih 5 : RM18 each
🌷Bidang 55` sehelai: RM25
    🔻🔻Lebih 5: RM23 each
🌷Bidang 60` sehelai: RM27
    🔻🔻Lebih 5: RM25 each
  ##(Exclude postage)
Open preorder:
2 August - 22August✖🚫
23 August - 4 Sept
Fast Respond.  📱📲🖋
WS:
☎ +201007541657 & /+201015067435 dengan sertakan nama, kod pilihan, bilangan order dan alamat pos.

In shaa Allah puas hati.. Okay!! TQ. Assalamualaikum.. ^^


P/S : Jom beli skincare LAILANT ! Selamat dan dijamin halal! Dah ramai yang beli, and I am one of the customer and tak tipu sangat bagus..! Ana yang duduk asrama ni pun,, alhamdulillah terjaga kulit. Jom visit website LAILANT! And tengok ni!