Blog Sudah Berubah Wajah!

Ana Myhusna | 00:22 | 0Comments |
  
Assalamualaikum!! Annyeong! Blog Ana dah berubah wajah! Hehe.. Dulu, blog Ana buruk sangat kan? Tapi, Ana rasa korang semua ni baik sangat.. Blog Ana buruk-buruk pun, korang cakap comel. Memang sah korang ni baik.. Nak jaga hati Ana lah konon.. Huhuhu.. Disebabkan ada cuti seminggu ni, Ana bahagikan masa Ana antara ulangkaji & edit blog.. Ana edit time malam2 cam ni.. Kol 12 ke.. Pastu Ana edit sepenuh masa pada hari Sabtu, Ahad, Isnin & Selasa. Yang seterusnya tu, Ana sibuk ulangkaji.. Hari2 lain pon sama tau! Ha! Sebelum maghrib, Ana dox depan laptop editing blog.. Bila masuk jea maghrib, solat dulu.. Lepastu baru Ana start buat kerja rumah.. Korang rasa okay tak jadual Ana tu? Okaylarh kan.. Apapun.. Ana rasa happy sangat! Baru sebulan Ana buat blog, pejam celik, pejam celik.. Tengok2 blog Ana dah comey.. Simple2 jelarh.. Blog pun ringan2 jea.. Setiap hari bukak blog.. Heih.. Mana taknya.. Biasalah blogger baru macam Ana ni.. Korang pon yang blogger baru tu atau yang blogger lama time dulu2 jadi blogger baru, sentiasa dox berkejar-kejar nak bukak blog kan? Duduk depan laptop, baca semua entri dalam blog.. Entri dah habis baca, dox tenung lagi blog tu.. Siap dox tekan2 dekat link yang ada.. Ana camtu ler.. Nampak kan? Ada yang tekan nombor untuk pegy ke Cbox kea, ask.fm ke.. Kan, kan? Ala.. Dekat sidebar tu ha! Kan Ana ada buat sidebar 'Klik sini'. Ha! Ana suka main benda alah tu ler.. Huhu..Itulah namanya blogger baru.. Apapun, Ana memang berpuas hati dengan perubahan blog Ana ni.. Memang betul2 berubah! Kali ni, Ana nak kena ubah wajah lagi satu blog Ana.. Blog baru.. Kat situ ada pelbagai tips yang ada.. Contoh karangan, soalan2 kea.. Sumer ada situ.. Nak jenguk kea?? Ala.. malu lah nak tunjuk.. Sebab blog baru.. Masih dalam proses mengedit lagi.. Hmm.. Takpe.. Nanti, kalau dah siap edit, Ana share dekat korang yea? Okay.. Sampai sini saja.. Assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment

Love you!