Camp di Nur Bukit Unggul

Ana Myhusna | 19:05 | 0Comments |

Hye.. Assalamualaikum.. 
Selamat pagi, petang, siang, malam!! :)
         Ana nk citer ckit.. Ary Sabtu dan Ahad 16 & 17 Feb 2013. Ana gi camping di Nur Bukit Unggul. Camping tu nama dier Kem Super Student.. Funny sangat!! Knangan pahit dan manis.. Dua2 ada.. Tpi rasanya kenangan phit paling bnyak.. Klau nak tngok bnyak lagi tntang Kem Super Student (Part 2) ni boleh tngk kat blog Akak Siti... Ana bgy link home blog Kak Siti.. Pndai2 larh crik citer dier tu nanti.. Kakak Siti yg comel dan ayu!! Nnti carik post dier tu ok?! mlas larh nak carik.. Huhu..
         Ok.. Jom dngar pengalaman phit dulu.. Sbab trlalu bnyak pengalaman phit Ana ngan kwan2 kat sana.. Mula2 hry prtama, Ana nngis tak abis-abis bgitu juga ary kedua.. Spanjang masa mnangis.. Mengenangkan ibu bapa yg takder kat sisi kita time tu.. Cediyh citer dier.. Ana pon nngis.. Tpi Ana akan tetap kuat.. Ary yng kedua tu.. Ana nngis lgy.. Nsib baik mama Ana takde.. Klau tak,, msti mama Ana pon sdeyh tngok Ana.. Uhuhu.. Tak suka nangis depan parents. Maluuu..
            Lgy satu.. Time ary Ahad tuu,, Abng Omar ngan Kak Siti mrah2.. Sbab Ana bgy krtas yng spatutnya Ana simpan baik2, pgang erat2, Ana bgi kat dorang.. Dorang bling balik krtas Ana ngan kwan2, pstu dorang mrah smpai nngis2.. Ana sdiyh sngat.. Tngk dorang mrah, mnangis.. Ana trus nangis skali.. Sbb Ana tak jga brang yg spatutnya kita jga baik2.. Kat krtas tu, Ana tulis nma orng Ana syng ngan janji Ana trhadap orng yg Ana syng,.. Ana taknak bgi, tpi Akak Siti pksa.. Ana pon bgi larh.. Mula2 Ana mrungut, sbb kak siti amik.. Tpi rupanya dier prdaya Ana... Dia nngis.. Sdihnyer Ana.. ;(
                Tpi nsib baik, Ana dimaaafkan slepas pujuk beberapa kali.. Dorang nk buat Ana ngan kwan2 nangis, tpi last2 dorang yng sentap.. Sian dorang.. Ana hrap dorang erkatkan pelajaran yang Ana blajar kat dorang.. :( 
                      Prkara yng manis dan menggembirakan plak.. First skali, yng dri tadi bermain di fikiran, time buat IKRAR JANJI SETIA Ana rse happy.. Sbab Ana pnya kumpuln yng terbaik! Yes! Bukan stakat itu jer.. Kmpulan Ana sumer plajar yng crdik2 blaka.. Trmasuk Ana larh tu! Huhu.. Time kena gunting krtas bgi jadi stau bulatan yng besar pon best.. Ana punya kumpulan slalu jd tumpuan abng2 n kakak2 fasilitator! Ana hepi!! Dorang tlng Ana time Ana punya group trsalah buat.. Tpi apa pun group Ana mmng best! Sbb group Ana ader sifat krjasama dan sling bantu-membantu! Takde sorang pon dox relax.. Buat bulatan besar yng boleh muat spuluh ornng menggunakan satu krtas A4 tu snng jer.. Not to difficult.. Time tu Akak Siti takder.. Akak Wawa ngan Akak Iqah je ader.. Love Kak Iqa!! Huhu..
Okay.. Ana nk go out skarang.. See U Again!! Assalamualaikum..

No comments: