Intro Please?

Ana Myhusna | 15:13 | 0Comments |



Assalamualaikum! Ana still baru dalam dunia blogger ketika ini.. Hoho.. Actually, before this is not the first entry.. My first entry is about Korean Artist. But then, Ana delete that entry because I thought, that is not gonna be my first entry.. Nmpak cam desperate sangat pulak ngan artis korea.. Hehe.. Act, entry artis korea, waktu Ana first-ii publish pun mama Ana suh delete.. Katanya, baik takyah wat blog ann. Tapi, time tu Ana sangatlah degil.. Bagi Ana that's the precious entry ever.. Haha.. So, now I make this new entry and I set the same date as before so that this is going to be the very first entry.. Ana jujur cakap. Entri ni Ana buattime November 2015. Okay?

So.. Kita buat introductionlah
Ana start berblogging bulan Mac 2013. Actually UPSR dah nak dekat, tapi untuk release stress belajar Ana create this blog. Seriously, Ana x study sendiri.. Tuition pun no no.. Ana just bergantung pada kelas tambahan sekolah n homework yang cikgu bagi je. Time darjah 5 lagi dah dapat homework pra-upsr untuk semak time darjah 6 tau..
This is a very preciuos year actually.. Because this is the last year of sekolah rendah and I'm going to be a 'kakak' for budak sekolah rendah soon..
Tapi, orang kata time darjah 6, Form 3, Form5, bukannya kena ingat hilang kawan, nak kerja, masuk u or bla bla tu je.. Tapi ingat mati. Kita lupa nak ingat mati. Hmm..

...

Ok, so.. That's the end of introduction..
Assalamualaikum!

No comments:

Post a Comment

Love you!