Seronok~~

Ana Myhusna | 02:07 | 0Comments |
Assalamualaikum!! Apa khabar korang? Harap korang sihat okay.. Kalau tak sihat, Ana harap korang sihat.. *asyik harapan yang sama jea.. -___-* hehehe.. Okay.. Korang nak tau? Sehari suntuk ni Ana buat apa? Mentang2lah cuti sekolah.. Hihi.. Boleh pulak Ana keluar jalan-jalan yea.. Eh, jap jap.. Ana keluar cari ilmu okay.. Ana pegy Petrosains tau! Cari ilmu lah tu... Sesambil tu boleh happy2 jap.. Huhu.. Bila pegy Petrosains jea mesti teringat pasal darjah 4 dulu.. Pegy jalan2 dekat KL.. Hampir semua tempat kitorang pegy! Tu baru rombongan sekolah tau! Hehe.. Seronok kan bila dapat bercuti sekali-sekala? So, harini segala stress ke apa ke.. Ana buang jauh2.. Happy!!!! jer harini.. Hehe.. Sehari suntuk tak ada peluang nak duduk lama2.. Brjalan carik ilmu jek.. Hehe.. Tapi happy larh kan.. Tapi Ana memang penat gila.. First2 time nak carik parking dekat 1 jam tau! ish3.. Sampai lentok2 dalam kereta.. Time carik parking kat KLCC, kereta pusing sana pusing sini, Ana nak muntah2! Tahan jeler.. Migraine habis! Lepastu jumpa sorang makcik ni.. *makcik ke akak ke tak taularh..* Kitorang tegurler.. Dari dalam kereta.. *Bukak tingkap..* Tanya, nak balik dah ke? Makcik tu jawabler.. Ha'ah nak balik.. Kitorang apa lagi? Terus sewa parking! Haha.. Kitorang cakap parking kat mana? Makcik tu kata parking kat hujung sana tu ha!! --) Hehe.. Kitorang pun terus pusing pegy tempat parking makcik tu.. Sesampai, ada kereta lain tunggu.. First2 ingat dah tak dapat.. Tetiba makcik tu kata kat orang yang tunggu tu, dia kata kitorang dah sewa awal2 tempat parking tu.. Fiuh lega.. AKHIRNYA!! Yeayh!! Haha.. Dapat pon parking.. Sampai2 kitorang enjoyler belajar! Memang fun!! Sangat2!! Apapun, syukur Alhamdulillah.. Ana dan keluarga Ana dapat bersiar-siar dengan happening! Okaylarh.. Ngantuk sudah.. Assalamualaikum!!
 

No comments: