Akhirnya!

Ana Myhusna | 17:28 | 0Comments |
Lost In Love. | via Tumblr
Assalamualaikum!! Annyeong! Akhirnya! Apa yang Ana impikan sangat-sangat.. iaitu sebuah electronic keyboard. Senang cite, alat muzik yang ala-ala piano tu lah.. Ana memang happy sangat! Balik sekolah terus kena surprise.. Tetiba dapat keyboard.. Happy bukan main! Itu hadiah hari jadi Ana yang first! Lepas tu, hari ni, Ana pergi sekolah, Ana dapat pulak hadiah hari jadi dari sorang kawan Ana yang comel sangat! Jom kita jenguk blog dia.. Mungkin blog dia tak seberapa.. Tapi sekurang-kurangnya, korang jenguk dan komenlah ckit2 dekat blog dia tu.. Click here! Nak tau dia bagi apa? Tu secret lah.. Apa pun, memang membuatkan Ana rasa macam..... suka sangatlah! Tak tau nak cakap apa... Ana tak bagi pun hadiah hari jadi dia.. Itu yang Ana rasa macam terharu ckit.. Sebab dia bagik hadiah hari jadi Ana walaupun Ana tak bagik dia hadiah.. She's my good friend! Alah.. Kan ada Ana senaraikan best friends Ana dekat About tu.. Korang tak baca eh? Baca cepat! Sekarang! Ceh.. Just kidding.. Bukan nak marah ke apa.. Saje je.. Nak gurau2.. Hehe.. Nanti, Ana cuma perlu tunggu 2 lagi orang yang janji nak bagik hadiah dekat Ana.. They're very sweet! :P Tak sangat pon.. Errhh.. Haha! Okay.. bye!!

No comments: