Special Frenz

Ana Myhusna | 15:08 | 1Comments |
Asiatica
Assalamualaikum semua!! Annyeong! Ana tengah bosan ni.. Asyik dok mengadap TutorTv jea.. So, Ana nak share ckitlah.. Nak tau tak? Hari ni, ada hari Nilam tau dekat sekolah Ana. Then, time nak sambut hari Nilam tu... Ana n kawan2 Ana kena buat persembahan.. Kitorang yang kena letih sendiri.. Pilih lagu pun sendiri.. Then, kitorang pilihlah lagu Kisah Yang Terindah.. Yang dipopularkan oleh Harris Alif!  Time berlatih, takdelah sesedih time naik atas pentas.. Nak tau? Suara Ana atas pentas nak nangis! :6:Dahlah Ana pegang mic!! Aduh! Malunye.. :face71: Semua kwan2 Ana perasan.. Semua cakap suara Ana macam nangis.. Sebenarnya, Ana tahan nangis time tu.. Sebab, bila Ana faham satu persatu perkataan dan baris2 ayat tu, memang menyedihkan.. Tahun depan, Ana naik ting. 1. Kalau masuk sekolah menengah yang biasa2 tu, takpe jugak! Kalau masuk asrama, camne? Ish.. Lagi-lagi, bila dengar Guru Nilam Ana kata lepas persembahan kitorang habis, "Ini bukan lagu kenangan dengan kekasih ke ape ke! Ini lagu kenangan di sekolah.. Bukan ke tahun depan mereka akan meninggalkan sekolah ni.." Sedihnya... Bila dengar cikgu cakap macam tu! Aduyai.. masuk toilet, luahkan perasaan dengan ahli kumpulan.. Ish.. memang memalukan.. Kalau kita faham bait-bait ayat dalam lirik tu.. Memang banyak benda tersirat.. Pandai betul dia buat lirik! Ish.. So, disebabkan Ana tetibe teringatkan kawan baik Ana yang comel2 semua ni.. Ana nak perkenalkan sorang2.. Nama jea.. Nak gamba, check out fb diorang..

Klik image kalau rasa2 korang rabun.. :face54: Hehe.. Jangan marah okay.. :10:
Dari atas okay.. That's me! Bawah pulak, Busy Girl! Hehe.. Ketua pengawas kat sekolah.. Nak bercakap ngan die, kena ikut time! Safii Comel!  Bawah Safii, Aqilah yang lagi comel! Mukanya ala-ala anak Arab! Haha.. Then, bawah Aqilah, Hanim. Everyone call her that.. But sometimes people call her Kamilia. After that, Hani. Hehe.. Bawahnya tu pula takde fb atau laman sosial lain.. Yang itu, bff Hani tuler.. Kalau nak tau.. Dua-dua jugaklah pendek! Haha.. Bukan tu jea! Dua-dua comel!!  Perangai pun sama.. Haha.. Bawahnya pulak, tuan punya tulisan dekat kertas tu.. My BFF!!! :face2: Cayunk dia.. Hehe.. I call her Fitri.. Bawah sekali.. Haha.. Paling lawak.. Sebenarnya, nama dia takde dalam senarai pon.. Tetiba.. "Eh, nama aq takde?" Bile dia tanya camtu, kitorang gelak! Sebab dia bukannya Special Friend kitorang.. Dia ni kawan kitorang jugak.. Cuma dia ni sombong ckitlah..  Takpe.. Disebabkan BFF Ana baik hati, dia tambah nama si Syafiqah ni dekat bawah nama dia.. Nama tambahan.. Hehe.. Okay.. That's all! Hope you alls happy okay! Assalamualaikum.. Muah! :face19: