Yeay! Banner Dah Siap!

Ana Myhusna | 15:05 | 0Comments |

Assalamualaikum.. Akhirnya!! Siap jugak banner Ana.. Lama dah sebenarnya teringin nak buat banner.. Pernah jugak request dekat orang.. Tapi, disebabkan tak sabar.. Ana buat sendiri! Bukannya malas nak buat.. Cuma Ana tak reti nak buat macam mana.. Lepas baca satu Tutorial ni, baru Ana tahu macam mana nak buat.. Dekat satu jam jugaklah Ana buat banner ni..  Akhirnya, dapat jugak.. Alhamdulillah.. Walaupun tak berapa nak cantik n kreatif macam orang lain, tapi Ana rasa legalah jugak.. Sebab dapat siapkan banner ni.. Rasanya, ni dah cukup okay dah.. Nanti lepas UPSR, Ana buatlah yang baru.. Sekarang tengah focus study jea.. N Ana pun berniat nak tukar template blog ni.. Ana dah taknak pakai Classic Template / Blogskin dah.. Insyaallah lepas UPSR, Ana tukarlah template... Ermm.. Tujelah.. Kalau nak exchange banner dengan Ana, beritahulah yea.. Okay.. Assalamualaikum!! ^_^

No comments:

Post a Comment

Love you!