Bestnya Edit Blog Orang!

Ana Myhusna | 08:44 | 2Comments |

Assalamualaikum.. Hai korang.. Hello! Hari Sabtu dengan Ahad macam ni biasanya Ana free tau.. So, Ana tengoklah movie online and online fb.. Lepastu, adik angkat Ana minta tolong Ana editkan blog dia.. So, dengan berbesar hatinya Ana terima.. Akhirnya, ada jugak kerja yang boleh Ana buat selain ulangkaji.. Haha.. Dahlah UPSR nak dekat.. Ish ish ish.. Hehe.. Takdelah camtu.. Ana ada jadual ulangkaji sendiri.. Ok ok.. Meh Ana tunjuk blog adik angkat Ana tue.. Ana buat simple jea.. And template dia, lebih kurang cam Ana.. Tapi, Ana ubah sikit.. Meh tengok..


Ha! Nak tengok lebih jelas? Nak tengok full blognya? Klik sini.

Ha! Kalau nak tahu, sebenarnya itu blog ketiga Ana pernah edit yang bukan Ana punya.. Hihi.. Sekarang nih ramai lah jugak yang asyik bertanya dengan Ana.. Lebih-lebih lagi, kawan2 facebook dan kawan2 sekolah.. Itu yang asyik duduk depan laptop jea.. Huhu.. Ok.. Ini pula header yang Ana buat untuk Blogger baru tue..
Ok tak? Haha.. Tak kot.. Tulisan pelik-pelik.. Oklah.. Itu je... Assalamualaikum..

2 comments:

Ara Taylor said...

masih x paham lah walaupun dah baca blog tutorial akk :(

Ana Myhusna said...

@Ara Taylor Adik cube lagi.. Akak tak sempatlah nak edit blog adik balik.. Akak tak sihat.. Bile akak dh sihat nnt akk buatlah yea..