Better Than Never

Ana Myhusna | 07:02 | 0Comments |
Hai.. Assalamualaikum.. Cantik tak header dekat atas? Huhu.. Ana nak tukar header yang lama dengan header baru ni.. Lepastu, Ana akan get ready untuk freebies header raya!! Korang just wait and see jea ok.. Hihi.. Btw, Alhamdulillah Ana dapat A untuk Penulisan Dan Pemahaman Bahasa Melayu.. Hari ni, sepatutnya ada kelas ganti, tapi takde siapa nak hantar.. Mesti orang ingat kita malas.. Ish! Tak suka.. Ok ok.. Back to the topic! Better Than Never.. Kenapa pulak Ana buat topik tu hari ni? Ha! Korang nampak tak perubahan pada blog Ana? Ok ok.. Yang mana baru jea first time tengok Blog Ana, jom Ana tunjuk apakah perubahannya!

OLD

 Yang lama punya Ana pakai Classic Template


NEW

 Sekarang guna Template Designer!

Klik Gambar Kalau Kurang Jelas

Ha! Oklah tu kan Ana punya blog sekarang.. Penat tau nak edit! Maaflah yea kalau ada sesiapa yang try bukak blog Ana tapi tak dpat.. Sbab Ana selalu hidden blog Ana bile ada masa nak edit.. Maaf yea.. Hihi.. Dan sepanjang mengedit pon, Ana pernah tukar URL Blog. Pastu, bile Ana nak exchange link or banner ataupun masuk giveaway, Ana dah menyusahkan dorang.. Sian dorang.. Maaf yea.. Ok ok... Better Than Never! Blog Ana ni dah cukup ok dan dah cukup mudah untuk dibaca.. Tak perlu nak susahkan hidup nak buat cantik-cantik sangat.. Nanti sakit mata memandang.. Ni pon dah cukup sakit dah.. Ehehe.. Kalau mata sakit tengok blog Ana ni, maaflah yea.. Ana buat warna tema blog Ana warna pink dan turqoise tapi nmpak biru sikitlah.. Huhu.. Ana minat warna ni sejak Ana minat Ain Maisarah! Bukan dia jea.. Satu syarikat BlinkBook tu Ana minat.. Haha.. Ok ok.. GTG.. Assalamualaikum..

No comments: