Jom Visit Blog Ketiga Ana!

Ana Myhusna | 14:09 | 2Comments |
Assalamualaikum semua! Sebenarnya, Ana nak promote ckit! Blog ketiga Ana yang sebenarnya blog pertama! Hihi.. Cuma dulu blog ni dah rosak. Lepastu, Ana buat blog baru. Lepastu, korang dah tau ke belum pasal blog kedua Ana? Ha! Blog kedua Ana pula khas untuk study! Maksudnya, sesiapa yang rasa dia sebaya atau bawah umur dari Ana, jomlah sama-sama kita study! Ok.. Blog ketiga ni, sebenarnya khas untuk movies, novels & lirik lagu. Banyak kan? Buat masa sekarang ni, movies ada ckit jea.. Lirik pun sama.. Yang banyaknya novellah.. Tapi, tak banyak sangat.. Cuma antara empat-empat tue, novel lagi banyaklah. Ana tak sabar nak penuhkan blog tue dengan movies, novels & lyrics. Tapi, Ana nak korang visitlah dulu blog tue! Hihi.. Tengok-tengok ckit blog Ana! Request lah apa yang korang nak. Tapi, yang berkenaan dengan movies dan lain-lain tulah.. Hek! Ok! Ana bagi linknya yea! Bukan link blog tue jea! Blog study tue pon sama.


Ok! Maaf yea.. Korang kena baca apa yang Ana tulis sampai atas baru dapat link blognya.. Huhu.. Jangan lupa follow okay! Assalamualaikum.. 

2 comments:

Niena Reen said...

rajinnya buat banyak blog. pandai urus tak apa lah. :)

Ana Myhusna said...

@Niena Reen bile bosan.. inilah yang berlaku.. huhu.. :D