Sudah Selesai Edit Blog!

Ana Myhusna | 00:34 | 0Comments |

Hai everyone! Template blog Ana baru saje siap sebentar tadi.. Pagi tadi, sebelum pergi sekolah, balik sekolah tengahari tadi dan balik sekolah agama petang tadi sampai sekarang.. Habiskan masa edit blog dan inilah hasilnya!


Seperti yang korang tengok di sekeliling korang sekarang nilah.. Bukan dekat tempat korang tue.. Maksud Ana sekeliling blog Ana! Hehe.. Ok kan? Ok kan? Semuanya hasil titik peluh Ana tau.. Macam yang Ana cakap, pagi, petang, siang, malam Ana buat. Biasanya, kalau Ana nak buat sesuatu perkara seperti edit blog, buat banner atau header.. Tak kisahlah.. Ana mesti akan siapkan dengan cepat. Kalau boleh, sehari jea dah siap! Tak pon, kalau boleh express, setengah jam jea nak siapkan! *macam boleh* haha.. Ok ok. 
Ana dah bercadang nak buat tempahan edit blog, tempahan header dan banner pada bulan 11 atau 12 nanti. So, jangan lupa jenguk2 blog Ana selalu.. Manalah tau, Ana dah buat tempahan tue, boleh korang tempah! Hihi.. Ana pernah buat secara percuma. Tapi, tak ramai oran yang buat dengan Ana. Tak silap Ana, cuma tiga ke empat orang jea.. Tu pon, rakan terdekat. Ana rasa mungkin ini disebabkan orang curiga dengan tempahan percuma tue kot.. Yelah.. kot kot kena tipu.. Ana pun selalu berjaga-jaga.. Tapi, Ana bukan penipu okay.. I'm still twelves.. Takde benda Ana boleh buat selain just wait and see.. Watch and learn.. Dll (Dan lain-lain).. 
Lagi satu, korang nampak tak navigation dekat sidebar tue? Yang ada profile dan lain-lain tue?


Ok.. Yang dari reben sampai dekat icon instagram tue.. Ana nak creditkan ke blog Aina Hanani. Sebab Ana copy benda tue dari blognya.. Sebab nampak simple dan cantik.. Dah banyak kali cari tutorial tapi tak jumpa. Tu yang berusaha ambil dia punya tue.. Last-last baru dapat.. Fuh.. Ana ngaku kay.. Ana ambil dari Kak Aina punya blog. *ok aq baik!* haha.. PerasaAn lah pulak eyh! Haha.. Okayy.. Tujelah.. Assalamualaikum! ^_^

No comments: