Alhamdulillah..

Ana Myhusna | 17:51 | 2Comments |

Assalamualaikum! Alhamdulillah.. Sekarang, blog Ana makin lama makin banyak views! Kalau dulu, sehari dapat lima puluh, enam puluh.. Biasa-biasa jea.. Yelah, dulu masih merangkak-rangkak lagi dalam dunia blog nih. Masih belajar ABC 123 lagi. Tapi, lama-lama Ana makin pandai berjalan, ABC 123 pun dah dapat! Kalau nak tau, Ana start berblogging bulan Mac 2013. Ini dia capture pagi tadi punya..


Baru sikit.. Pagi lagilah.. Haha.. Ok ok.. Biasanya, pagi-pagi pun cbox terisi. Blogwalking pagi biasanya. Huhuhu.. Nak tau tak apa rahsia dia? Belum sampai setahun dah ada seratus lebih hampir setahun setiap hari. Tapi, Ana taklah macam tu.. Yang 25 July tu, dalam 80 lebih jea pageviews.. Lepastu berkurang, bertambah, berkurang.. Tetibe, 31 July tue, Ana rasa nak rebah bile tengok! Seronok kemain! Dalam seratus lebih hampir dua ratus. *eleh.. tu je* Haha.. Memanglah.. Dah nama pun blogger baru pandai berjalan, macam ni lah keadaan die. Baby yang dah pandai jalan pun seronok kemain. Blogger yang dah reti melompat dekat blog nih pastilah seronok juga! Haha.. Ok ok.. Nak tau rahsia dia? Cer korang gi blog otai sorang nih.. Kak Lyssa Faizureen. Dia punya tips lah yang Ana ikut sampai camni sekali ha! Huhuhu.. Oklah! Tu je kot.. Assalamualaikum..

p/s : jom join GA Ana! klik sini.

2 comments:

  1. hmm, memang seronok kalau pageviews makin meningkat. klu menurun, dah mula risau kan. ehehe. :)

    ReplyDelete
  2. @Niena Reen sudah tentu! Pastu, time tu jugaklah fikir cara-cara nak naikkan pageviews! hehe..

    ReplyDelete

Love you!