Freebies : Skins Be Mine Forever

Ana Myhusna | 22:49 | 3Comments |

Hai semua! Semalam, Ana baru jea lepas buat akaun blogskin! Lepastu, Ana try lah buat satu skins.. Secara terus terang, pada pandangan Ana lah kan.. Skins tue, tema dia sudah jadi warna tema kegemaran Ana.. Cume terlalu gelap! Betul tak? Cer tengok ckit dia punya screenshot.

Skin screenshot
 Kalau tak jelas, boleh klik image.

Korang nampak kan kegelapannya tue.. Hmm.. Nanti Ana nak buat yang lebih terang pulaklah.. Ehh.. Japp japp.. Takkan nak bagi screenshot je kan.. Okayh! Ana bagi skali dengan dia punya code dan preview! ^_^

PREVIEW | CODE

Okay.. Harap sangat ramai pengguna skins pertama Ana nih.. Kalau guna komen yea.. Hihi..

3 comments:

Hanim Nazri said...

Thanx for the skins. Mylia nak pakai skins nih okay.. Tq!

Ana Myhusna said...

@Hanim Nazri No problem sis! :D

Batrisyia Delaila said...

camane akak buat skins yang ade body dia? Oh, boleh tisya guna/.