Review Online Shop Hudanur

Ana Myhusna | 22:11 | 0Comments |

Hai semua! Sihat? Alhamdulillah.. Kalau tak sihat, Ana doakan korang sihat yea.. Mana tau dengan izin Tuhan, korang terus sihat lepas baca blog Ana! Ehehe.. Ok ok.. Ana nak revies online shop nih.. Online shop yang de best! Hehe..



Memandangkan sekarang nih nak masuk hari raya, so pelbagai offer lah yang ada. Betul tak? Kan? Kan? Ha! So, Ana baru jea lepas bukak hudanur.com. Memang de best! Ok.. Sekarang kan nak raya! Baju kurung, jubah & lain-lain belambak kat situ. Just, take a look.



Ha! Nak tau apa yang ada dijual di kedai online ini? Okay! Jom lihat satu persatu. Jangan tinggal walaupun satu huruf! Okay.. Ini review Hudanur semasa hari raya. Diskaun banyak waktu raya camni.


MATERIAL: Crepe Plain Stripe
CIRI-CIRI UNIK: Cutting yang lurus dan longgar. Fesyen yang simple dan memenuhi tuntutan syariat. Pemakaian yang selesa dan sejuk.
*Mempunyai butang di depan dan sesuai untuk ibu-ibu menyusu.*

Old price RM120.00
Price: RM108.00
Ada lagi warna lain. Just check it here!

Blouse Soft Lycra Warna Maroon Saiz 42
Blouse Soft Lycra
Ciri-ciri unik ialah longgar, labuh, elegan dengan fabrik yang sejuk, selesa dan tidak melekat di badan.

Old price: RM70.00

Price: RM49.00
Ini adalah best offer products. Kalau nak tengok lebih banyak, boleh-Check it here!

ALISCA EMANUEL - VISCOSE CREPE - Beige - 5 (M)
Cantik tak? Ana kengkadang minat gak.. Tapi, ini baju orang dewasa.. Haha..
Boleh lihat di sini! Pelbagai warna ada.

Okayh.. Asyik jubah and blouse jea.. Jom tengok baju kurung dan tudung pulak.
Banner Bajukurung
Korang cer tengok banner kat atas! Boleh faham sangat baju kanak-kanak dan tudungnya tu kan.. Kalau korang nak tau, tudung yang labuh yang adik comel tu pakai sebenarnya, orang umur 20 tahun pun ada pakai tau! Bayangkanlah.. Tapi, cute pulak bile tengok.. Klik pada banner untuk lihat lebih lanjut! ^_^

Selendang Labuh - Plum3
Selendang Labuh
tak cantiklah patung tue pakai.. Ana pakai lagi cantik.. Haha..
Selendang nih, sesuai gak kalau nak buat gaya lilit yang banyak giler! Lama-lama dah hilang labuhnya.. Tapi, biasanya selendang nie lagi cantik pakai tutup dada dan bahu sedikit. Baru nampak comel, ayu ayu wanita solehah. Hihi.. Boleh lihat di sini!

Niqab Al-Juwairiyah - black - labuh
Purdah pun tengah laris sekarang nih.. Ada pelbagai jenis dan warna.. Zaman dah moden, purdah pun mestilah moden.. Purdah untuk pengantin pun ada tau! Cer tengok ckit gambar kat bawah tue.

Niqab Pengantin - White
Cantik kan? So, nanti kalau orang yang pakai purdah tue nak kahwin, jangan lupa beli purdah kat hudanur! Klik sini untuk lihat lebih banyak purdah!

Baju Kurung Dewasa - Italian Silk - XXL
Ini pula baju kurung dewasa.. Ada banyak lagi sebenarnya.. Tapi, ini yang menjadi pilihan hati. Kihkihkih.. Klik sini untuk maklumat lanjut!

Ha! Best kan? Sebenarnya, ada lagi.. Malas nak panjangkan entri sangat.. Hari pun dah larut malam.. Nak jugaklah try bangun malam.. Mana tahu berjumpa pulak dengan malam lailatul-qadar.. Alhamdulillah kalau jumpa!
Senarai jualan : Tudung labuh, selendang labuh, tudung hudakids, baju kurung hudakids, baju kurung dewasa, jubah, niqab / purdah & blouse. (Ini je kea? Ha! Klau mau tau.. Pelbagai jenis ada woo!) Hehe.. Okaylah.. Tu je.. Assalamualaikum..


No comments:

Post a Comment

Love you!