Setelah Lama..

Ana Myhusna | 12:12 | 0Comments |

Hai semua! Lama tak update dan bukak blog nih.. Pageviews pun kejap naik, kejap turun.. Hikhik.. Ana bukak dashboard dengan harapan ada comments awaiting moderation dekat 2 Giveaway yang Ana buat.. Tapi, takde rezeki.. Kalau GA yang Hudanur tuh.. Ana percayalah takde orang nak masuk.. Sebab kena beli tudung die dulu. Tapi, yang lagi satu tuh pulak.. Tak perlu nak guna duit atau apa2.. Ana taulah hadiah tak seberapa kan? Rasa menyesal pulak lepas buat GA tuh.. Nak jea batalkan GA! Ish.. Tapi, dah buat kenalah teruskan.. Betul tak? Kalau takde yang nak masuk sampai tarikh tamat GA pun takpelah.. Sedih pulak! Takpelah kan.. Nak wat camne.. Dah takde rezeki. Tuhan jelah yang menentukan..
Okay2.. Taknak citer pasal tuh lagi.. Korang beraya macam mana? Seronok tak? Ana seronok sangat! Lagi-lagi, beraya dengan sedara yang paling rapat dengan Ana! Tapi, bukan sedara pompuan.. Sedara lelaki yang agak baran jugak orangnya. Tapi, bestlah.. Adik Ana selalu kena marah dengan dia tau. Sebab adik Ana tue, nakal ckit.. Yelah, dia sorang je lelaki.. Tu yang dia bosan sampai nak kacau sedara Ana tuh! Adik Ana pun dah dapat gelaran baru iaitu GIYOMI! Haha.. Nama tu sedap gak kan? Hihi.. Siapa kenal sedara Ana? Form 3 tahun nih.. Sekolah High School kat Kajang? Sape kenal? Angkat tangan ckit.. Hehe.. Dia tue, agak poyolah jugak.. Eh!! Apsal citer pasal dia nih.. Haha.. Sedara rapatlah katakan.. Huhuhu.. Okaylah.. Korang raya mana ek? Ana raya Johor tahun nie.. Jumpa sedara-mara jap. Sebelum tue, beraya kat umah nenek dulu kat Bangi.. Seronok sangat! Sebenarnya, Ana ngan adik2 Ana nak balik Ganu.. Tapi, dah setiap tahun balik sana.. Tuh yang kitowang kena balik Johor nih.. Haish.. Walaupun sedara mara kat Ganu tue taklah rapat sangat dengan Ana, tapi tetap seronok raya sana! Yoler.. Kuarga mak n ayah lain-lain kay.. Haha.. Oklah.. Assalamualaikum..

No comments: