Adik Kecil Bijak Berblogging

Ana Myhusna | 17:23 | 8Comments |

Hai semua! Apa khabar? Sihat? Ha! Baru-baru nie kan, Ana ada buat satu tutorial. Tajuk dia Button Follow Di Facebook. Mula-mula, ada orang request suruh Ana buat tutorial ni tau. Ana tak tau pula budak yang minta tutorial dekat Ana tue darjah satu! Darjah satu rupanya.. Tak sangka pulak Ana. Bila Ana buka jea blog dia, Ana terkejutlah jugak. Blog adik nie memang tahap umur dialah kot. Sebab penuh dengan hiasan kartun. Yang Ana terkejutnya, Ana first time jumpa adik darjah satu buat blog. Pandai pula dia explore macam-macam. Kalau mama Ana tengok nih, confirm mama Ana suka dekat adik nih. Mama Ana memang suka dengan budak yang pandai explore dekat internet nih. Explore benda yang baik-baik jelah.. Terutama sekali tentang internet.. Bagi Ana, adik darjah satu ini dah cukup okay dah bila Ana tengok blog dia. Senang cerita, memang adik nie pasti ada kebolehan tersendiri. Biasalah.. Zaman pun dah maju.. Adik darjah satu pun maju juga.. Hehe..
Nak tengok tak blog adik nih? Okay.. Klik sini.
Kalau korang tengok, header dia pakai apa? Ha! Itulah namanya tahap adik darjah satu.. Pandai pulak tuh dia hias. Siap ada gambar minions lagi. Oh I like! Haha.. Pelbagai jenis hiasan kartun yang attractive ada dekat blog adik nih. Ana suka sangat.. Mungkin, ada pertolongan orang dewasa. Tapi, Ana tetap suka dengan adik nih. Sebab adik ini ada keinginan untuk mencuba. Entri dia pun semuanya lucu-lucu. Blog dia warna-warni. Penuh hiasa lagi tuh. Okaylah.. Got to go! Assalamualaikum..


8 comments:

Aily Pop said...

Wahh hebatnye budakk ni.. Ailyy yang upsr candidates ni pon blog masih bad.. =')

Ana Myhusna said...

@Aily Pop Haha.. Takpe.. Explore lagi untuk hasilkan blog yang OK! :)

Niena Reen said...

Wah, advance je adik ni. Dulu saya masa darjah 1 tak tahu apa pun. Nak on komputer pun saya tak tahu. Budak zaman sekarang, semua pun boleh. Dasyat! Dasyat! :)

Ana Myhusna said...

@Niena Reen Tau takpe.. Budak zaman sekarang kan..

Batrisyia Delaila said...

TQ promote blog saya!

Ana Myhusna said...

@Batrisyia Delaila Wlcm. Blogger macam adik mmg patut blognya dipromote.. Huhu..

Rina Safrina said...

Abang saya tolong

Batrisyia Delaila said...

Haah abang tisya tolong.