Ana Promote Movie Pulak!

Ana Myhusna | 17:45 | 2Comments |

Hai semua! Selamat menyambut Hari Malaysia buat semua! Sekarang, rasa bebas sikit sebab dah tak perlu fikir pasal UPSR. Tapi, time time macam nilah, nak kena kacau dengan PSRA! Kenapalah boleh jadi macam nie.. PSRA pun penting jugak kalau nak masuk asrama atau sekolah agama. Baru jea fikir nak tenangkan fikiran nih.. Lagipun, dah lama dah Ana tak berblogging. Sampai gosip-gosip kat Cbox tu pon Ana tak tau. Rupanya, ada jugak yang hati busuk kutuk Ana dekat Cbox.. Lepastu, takut nak tunjuk siapa dia. Bagi nama pelik-pelik. Lepastu, bagi link pun pelik-pelik. Bukannya nak bagi link fb ke, blog ke, twitter dia kea.. Dasar penakut. Nak kutuk orang pun, bertempatlah ckit. Harap orang yang kutuk tue terasa. Okay2.. Taknaklah borak pasal nie.. Tak elok kan? Sebenarnya, hari nie bosan sangat! Nak cari movie baru untuk tengok. Tapi, semua movie dah tengok. Abah Ana selalu bagi kitorang tengok movie baru.. Tue yang dah jadi hobi tue.. Tengok movie jea.. Lagi2 movie horror, adventure and love. Baru-baru ni, ada dah tengok movie R.I.D.P! Korang tengoklah.. Best giler.. Lagi satu, citer apa ntah. Citer nie, kisah Alien. Best sangat. Tapi, last2 die, sedih.. Jahat betul alien tue.. Lagi satu, citer pasal magician. Best yang amat sangat! Citer nie yang Ana tengok malam tadi. Best sangat!!! Diorang buat magic rompak bank, curi duit.. Tapi, duit yang diorang curi tue, bukan diorang amik. Diorang bagi penonton yang tengok magic dorang! Dah banyak kali polis kejar dorang. N the last, memamg berakhir dengan baik. Korang tengoklah! Nama movie tue, Now You See Me. Cettttt... Apsal Ana promote movies pulak nih.. Haha.. Gelarlah Ana hantu movies! Hihihi.. Okkkk.. Sampai sini saja.. Assalamualaikum..

2 comments:

  1. @Aily Pop Huhuhu.. Ya sayalah hantu movie tue. Can I help you? Hhaha..

    ReplyDelete

Love you!