Let's Talking With Me

Ana Myhusna | 19:32 | 0Comments |

Merdeka!! UPSR dah habis.. PSRA pun baru jea habis! Arghh.. Seronoknya!! *LompatSetinggiYangBolehDanSebutHooray!!* Ana happy sangat. Korang yang UPSR / PSRA / UPKK / Lain2 CandidatED tue happy tak?? Mestilah happy gila kan..
Ana happy, mappy, jappy, wappy, rappy, zappy.. N macam-macam lagilah! Lepastu, baru jea pagi tadi smpai tengahari tadi Ana and kawan-kawan sekolah pagi Ana menyambut karnival Bachaton! Seronok giler! Sekolah kitorang tue dah macam shopping complex dekat tepi jalan! Haha.. Lepastu, ada kuda lagi tau! Ana nak jea tunggang kuda itu. Tapi, malulah nak pergi dekat padang tuh.. Haha.. Nak tunggang mestilah bayar kan.. Lepastu, kitorang tengok pertandingan gol bola. Abang-abang sekolah menengah main bola. Memang gilalah.. Kitorang sepatutnya beratur untuk ambil hadiah pembaca terbanyak nilam. Last2, kitorang tengok orang main bola. Time tue, kaki gatal sangat nak tendang bola tuh. Geram tengok bola tau..
Lepastu, ada playland lagi! Just for kids. But, kitorang kakak-kakak darjah 6 nih, ada hati nak main situ.. Tapi, sebab nak jaga imej senior budak sekolah, dalam hati cakap "takpelah.. takyah mainlah.." Haha.. Tapi, budak darjah 5 bukan main seronok lagi main dekat situ. Ewah.. Ewah.. Haha..
Oklah.. Kalau nak citer pasal Hari Bachaton nih, sampai tahun depan pun tak habis! Izinkan Ana mengundur diri ke medan chatting! Yoohoo!! Assalamualaikum..

No comments: