Sambung Cerita Ana

Ana Myhusna | 19:17 | 0Comments |

Hai semua! Sambung cerita Ana.. Haha.. Cerita Ana memang takkan habis.. Selagi Tuhan masih bagi Ana peluang untuk hidup, selagi tue kisah Ana takkan habis. Impian Ana pun sentiasa ada. So, korang baca jealah entri Ana nie selalu untuk tahu perkembangan tentang Ana. Korang bacalah segala entri Ana untuk mengetahui pengakhiran cerita Ana yang memang susah ckit nak habis.. Huhu..
Tadi, Ana baru lepas jawab soalan Tauhid dan Feqah. Boleh tahanlah jugak.. Dah baca buku habis-habisan dah sebelum tue.. And!!!!!!! Besok hari last periksa!! Yoohooo!! Seronok giler nih.. Haha.. Dah takyah fikir apa-apa dah.. Sekarang tinggal nak berdoa dan tawakal jea kepada Allah.. Moga-moga, Ana dapat 5A UPSR dan Mumtaz PSRA! Caiyok caiyok!! Huhu.. Oklah..
Tadi, kat sekolah time belajar, Ana adalah sms dengan kawan Ana yang selalu sangat Ana cerita tuh.. Ha! Diorang ajak buat study group tau time rehat tue.. Kitorang punya gelabah dan tak tau nak jawab apa. Bila fikir-fikir kitorang setujulah. Pastu, time rehat Ana dengan kwan Ana tunggu dalam kelas lepas ambil air solat. Time tu berharap sangat tak terbatal air solat. Janganlah tersentuh diorang. Pastu, diorang nak masuk kelas tau. Tapi kan... Lawak giler! Diorang kejap masuk kejap keluar. Malu katakan.. Haha.. Ana dengan kawan Ana gelak tak kering gusi! Tapi, takdelah gelak teruk-teruk.. Perlahan-lahanlah gelaknya tuh.. Takkan nak gelak kuat-kuat.. Tak beradab namanya tuh! Tercemar maruah orang perempuan.. Huhu..
Lepastu, disebabkan diorang malu sangat nak masuk, kitorang ambil telekung dari dalam beg, lari pergi depan surau. Taknak layan diorang! Haha.. Lepastu, diorang pun masuklah surau n solat. Haha.. Nasib baik.. Sebenarnya Ana ngan kawan Ana tak nak pun buat study group dengan diorang. Lelaki dengan perempuan agak kurang elok ckit kot.. Huhu.. Oklah Assalamualaikum..

No comments: