Tak Habis-Habis

Ana Myhusna | 19:23 | 0Comments |

What?! Ini sudah kali ke berapa?? Ana nie tak habis-habis nak tukar banner blog. Macam tak cukup cantik pulak banner yang dah sedia ada nih.. Ish ish ish.. Kalau orang tanya "Kenapa asyik tukar banner blog?" Ana confirm jawab "Hobi..." Haha.. Nak tengok ke banner baru Ana? Jom check it out!

Boleh tahanlah.. Haha..

Ni pon, masih ada rasa cam nak tambah lagi.. Tak tau kenapa Ana selalu tak puas hati dengan hasil kerja sendiri. Walaupun sebenarnya itu dah cukup okay dah.. Huhu.. Btw, ada jugak yang tanya Ana, "Online shop Hudanur.com tu siapa yang punya.. Ana kah?"
Okay, sebenarnya tue bukan Ana punya online shop.. Tapi, orang lain punya.. Cuma Ana minat sangat dengan online shop tue.. I really don't know why.. Okay okay.. Tutup pasal tue. Korang cer tengok baik-baik banner Ana! Amacam? Boleh kasi jual kah? Haha.. Okay tak? Agaknya kan.. Kalau orang tengok tertarik tak? Ana cuma nak ramai orang kunjung blog Ana nie jea.. Salah satu cara, exchange banner dengan orang lain dan bila orang tertarik dengan banner kita, confirm dia kunjung maa!!
Ayoyo.. Hari nie, kasi demam cina lah sama Ana! Haha.. Oklah korang. Ana chaw dulu! Assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment

Love you!