Pedih Hati Saat Di Sekolah

Ana Myhusna | 18:26 | 2Comments |
Assalamualaikum dan hai semua! Memandangkan kalini Ana terpaksa guna hp untuk post entri, jadi tak banyak sangatlah fungsinya.. Nak centerkan paragraph nih pun tak boleh tau! Oklah..
Ana baru jea balik sekolah. Tadi time kat sekolah, tak ramai pun yang datang. Dan Ana rasa sakit sangat hati dan menyesal sebab tak dengar cakap kawan Ana. Dia tak dapat datang tdi. Kawan Ana nih memang ambil berat ckitlah pasal Ana.. N korang nak tau tak? Time kat sekolah tadi Ana kena buli! Tak pasal-pasal jea.. Maybe sebab geng Ana tak semua datang! Yang peliknya, mamat ni suka sangat kacau Ana! Kawan Ana ni pulak gf kepada mamat nih.. Ekspresi muka dia tue, boleh nampak yg dia jelea gila tengok Ana asyik bergaduh sambil gelak dengan bf die. Mana taknya, mamat tuh tak habis2 kacau Ana! Minta hp lah.. Apalah bagai..
Kalau dulu, dia selalu kacau gf die. Time tu, kawan Ana belum lagi jadi gf die.. Tapi, selalu kena kacau! Sekarang.... Lepas dah couple, mamat nih jarang sngatlah kacau kawan Ana.. Asyik kacau Ana jea! Ana menangis tau tadi! Sbb pertama, Ana dapat rasa yang Ana dah terpinggirkan kawan Ana dan buat kawan Ana jealous.. Kedua, Ana menangis sbb tak tahan dibuli dan menyesal sebab tak dengar cakap kawan Ana..
Sekarang, Ana dapat kawan tempat mengadu lagi.. Hurmm.. Memang ramai jugak kawan2 lelaki Ana jadi rapat dengan Ana.. Tapi, kat sekolah.. Sebut huruf A pun susah dengan Ana! Kalau sms, chat, whatsapp, wechat dan lain2 tuh... no.1!
Tdi tu, novel Ana hampir kena ambil oleh mamat tue! Ana sebenarnya, kalau kuat tadi nak sangat tampar dia.. Tapi, takut kawan Ana marah pulak! Kenapalah.. malang sangat nasib nih.. Selalu sangat kena kacau! Oklah.. Tak bolehlah citer dari A sampai Z! So, Ana minta kebenaran untuk tarik diri jelah yea.. Assalamualaikum


2 comments:

  1. Sabo lah ye.. Maybe mamat tu suka Ana lah tu.. Kwn rapat lelaki tu, Aily rase mcm kenal je.. Tp bukan kot.. Hehe..

    ReplyDelete
  2. @Aily Pop Hihi.. Maybe not.. Sbb mamat tuh dah ade GF.. Dan GF die pun kwan Ana. ;)

    ReplyDelete

Love you!