Blog Review (Followers Ke-201)

Ana Myhusna | 14:23 | 4Comments |

Hallo! Memang Ana tak jumpalah blog followers Ana yang ke-200. Kalau tak review langsung tak bestlah pula. So, followers yang ke-201 ni bernasib baik! Ececeh.. Ok ok.. Ana review ye blognya.

 Firstly, Ana nak cakap this is a nice blog. Kalau tengok headernya kemas sangat. Cantik dan sesuai dengan blognya. Kalau Ana tengok baik-baik blog ni, blog ni menggunakan warna tema hijau 'Olive Drab' dan ada juga hijau 'Yellow Green' (tak silap Ana lah..). Dicampur pula dengan warna purple 'Medium Ochid'. Cantik sangat warna yang dia guna. Boleh nampaklah warna temanya gelap sikit tapi friendly lah jugak kan?  Lepastu, sidebar dia memang cantik. Blognya memang kemaslah. Ada navigation kat atas tu. Lepastu, siap ada status lagi. Tulisan pun kemas, mudah dibaca. Entri pun awesome! (Semua entri Ana cakap awesome! Dah banyak blog Ana baca. Sejujurnya entri mereka memang awesome! ^^) 
Yang part paling Ana suka dalam blog ni header dan gadget popular posts. Ana suka baca popular posts kat blog orang. Ehehe.. Apapun, terima kasih banyak-banyak sebab sudi follow blog Ana okay! 
So, that's all! Assalamualaikum.. cute!

4 comments:

  1. Wahh best betul blog kena review kan ? hehe btw nice blog tu

    ReplyDelete
  2. thanq sis..tak sangka pula blog serba kekurangan saya tu kena review..terima kasih sekali lagi.. :)

    ReplyDelete

Love you!