CJR (Coboy Junior)

Ana Myhusna | 13:56 | 4Comments |

Hai semua! Sihat? Time Ana buka dashboard ni tadi, senyum tak lekang tau! Thanks sangat-ii sebab sudi datang baca blog Ana. Makin hari viewers makin meningkat dalam seminggu ni. Dari 200 sampailah 500. Bila buka blog rasa seronok je. Followers pun makin meningkat dalam seminggu ni. Memula muka terkejut pun ada sebab banyak sangat comment awaiting moderation. Semalam, Ana tutup blog pukul 12 lebih. Time tu tak sangka pula ada kejutan macam nih. Ehehe.. Buat Ana semangat pula nak update entri kali ni. Ha! Semalam Ana ada cakap nak review followers Ana ke-200 kan? Maybe Ana akan review. Tapi, Ana tak jumpalah blog followers Ana yang ke 200 tuh.. Kalau Ana tak jumpa juga kejap lagi maybe yang ke-201 tu akan direview.. Hehe.. Lepas entri yang ni, Ana buat satu lagi entri ye. smile!
Tadi, Ana bukaklah Ipad. Memula niat Ana nak lepaskan rindu dengan kawan-ii. So, Ana tengoklah video kat youtube. Video yang Ana pernah post pada entri yang lepas-ii nih. Klik sini kalau nak tengok. Sedihlah Ana bila tengok video tu. Tapi, sekurang-kurangnya Ana rasa lega sikit lepas tengok video tu. And then, Ana dengarlah lagu-ii Sm*sh. Dah lama Ana tak amik tau pasal lagu band-band Indonesia yang Ana minat gila-gila dulu. Super 7 lah.. And then, Ana jumpa video CJR (Coboy Junior). Ana takdelah minat sangat Coboy Junior ni. Sebab Ana lebih minat Sm*sh, Be5t dengan Super 7. Tapi, Ana cubalah tengok video CJR ni. Yang Ana tengok ni video konsert diorang. Dari first sampai last. Apa diorang buat sebelum konsert, selepas konsert, tengah konsert pun Ana tengok. Time tu jantung ni dub dab je tengok tau! Sebab apa? Perasaan minat tu dah mula timbul! Lebih-ii lagi, bila tengok Iqbal. Hensem gila! Patutlah kawan-ii Ana minat sangat dengan Iqbal CJR ni. Haha..
Kejap lagi Ana nak tengok cerita yang diorang berlakon. Macam best je.. Macam best je.. Haha.. Okk.. Ana nak tunjuk gambar diorang nih! Ana kalau minat memang macam ni! Ohoho.. Ok!

Iqbal, Kiki, Aldi, Bastian (Dah hafal! Kihkihkih..)


Iqbal! Hehehe..
Okk.. Sampai sini saja.. (Tunduk kepala, undur diri)
Assalamualaikum

4 comments:

  1. Bagus2lah lama2 pageview makin meningkat .. Alhamdulillah .. Semangat berblogging hehe

    ReplyDelete
  2. best kan ? nana hope nana pun dapat menarik minat pembaca :)

    ReplyDelete
  3. Kalau pageview, followers meningkat dan ada orang komen entry kita memang best sangat. Rasa macam terbang ke awan dan berjalan di tepi pelangi. :)

    ReplyDelete

Love you!