CJR - Kamu

Ana Myhusna | 11:34 | 0Comments |

Hai! Fuhh.. Ana tersangkut kejap dengan cerita yang Coboy Junior berlakon. Ana memang suka kalau sesebuah boyband jadi watak utama dalam drama / movie. Mesti rasa seronok dan gembira sangat nak tengok. Macam EXO berlakon music video tuh. Ana rasa seronok je tengok. Bila tengok SM*SH berlakon pun seronok! Lagi-ii, drama dia dah tiga siri dah. Ana seronok je tngok! Kalini, tengok pula cerita Hanya Kamu. Coboy Junior watak utama. Best giler! Tapi, geram pun ada sebenarnya. Tengok mana-mana cerita yang melibatkan bebudak sekolah menengah je.......team basket sama team cheers pasti jadi yang paling keren! (Kan kau! Cakap Indon sekali.. XD)
Haha.. Okay-ii.. Bila waktu cuti-ii macam ni, duduk rumah je.. Tak bestlah. Kalau abah Ana free, mama Ana pula yang sibuk pergi kelas. Bila mama Ana free, abah Ana pula sibuk kat KL. Haishh.. Takde masa nak gi jalan. Bila duduk rumah je, takde ceritaalah untuk buat entri baru right? Kalau korang semua tengok, entri Ana sejak dua menjak nih entri Ana semua entri pasal artislah..review bloglah.. takde pun cerita pasal percutian ke.. pape ke.. Mesti korang makin bosan baca entri Ana kan? Kan? Kan? Maaflah dah buang masa korang baca entri membosankan yang Ana buat niih.. Ana nak luangkan masa dengan blog aja dong.. Jom! Ana nak tunjuk Coboy JR buat persembahan time diorang berlakon jom!


Bestkan? Kerenkan? Hehe.. Okk.. Sampai sini saja..
Assalamualaikum.. ^^

P/S : Nampak sangat Ana minat banyak artis dan kebanyakan artis Ana minat mesti boyband kan? kan?

No comments:

Post a Comment

Love you!