Entri Tanpa Nama

Ana Myhusna | 19:01 | 5Comments |


Hai semua! Ha! Tengok gambar atas tu.. Ana sekarang tengah buat benda alah tulah.. Hee.. Belajar sikit-ii dari kawan-ii rapat.. Kalau pakai yang air tu Ana rasa ragu-ragu pula nak pakai. So, pakailah benda alah ni ha! Tak tau lah nama die apa. Korang tau? Cer cakap sikit apa nama dia? Tapi, Ana punya ade warna.. Bukan putih je macam gambar kat atas tu. Nak cari google tak jumpa pula. Ehehe..
Ana tak selalu sangatlah kilat kuku ni. Kilat kuku time ABC jee.. Uhuk-ii! Susah pula nak sebut. Haha.. Ana pakai time tu pun sebab ragu-ragu boleh ke bawak solat nih? Korang tau tak? Kalau tahu, bagilah tau Ana. Jangan kedekut ilmu~~ Hehe.. Kalau boleh, Ana nak lah pakai selalu. Haha.. Ana punya tu pun dah lama sangat. Baru nak pakai harini. Tu pun lepas terjumpa dalam handbag Ana yang dah lama zaman bila ntah. Haha.. Lepastu, Ana punya ni dah terbelah dua. Bayangkan betapa susahnya Ana nak 'gosok' kat kuku Ana. Haha.. Gosok? Allah.. Bahasa Melayu Ana ni betul ke tak? Ececeh.. Apa ni! Ni dapat 5A ke 5B?! Haha..
Setelah melepaskan bosan dekat entri ni, Ana baru terpikiak' nak tengok cerita korea. (Amboi! Loghat pekat nampakkk') Haha..
Okay.. Tapi, kenalah panjangkan entri dulu. Kalau tak panjang, tak best pula kang kan? Btw, ada yang minta tutorial pasal kotak komen Ana tu dekat blogskin right? Ana tak taulah macam mana nak buatnya tuh. Nanti Ana godek-godek balik code dekat blogskin Ana. Okay? Sebelum tu, Ana harap akak tuh bolehlah bagi Ana link blognya. Ana nak tengok jugak masalahnya. Sebab katanya, orang punya komen tak keluar kat blog ye? Ha! Harap sangat link blognya dikasi tahu ye.. Okay-ii.. TTYL! Assalamualaikum..

5 comments:

  1. akak malas betul bab nak polish kuku ni...nak g manipedi macam malu.hehe

    ReplyDelete
  2. wuuuu boleh tahan eh , btw singgah jum komen sikit kat entry ni http://ifharzcho.blogspot.com/2013/11/wordless-1-mengumpat.html

    ReplyDelete
  3. jarang guna benda tu..kalau ABC sye suka pakai pewarna kuku..ehehhe

    ReplyDelete

Love you!