Joining Seonmul

Ana Myhusna | 16:56 | 11Comments |


Suka tengok gambar Luhan gerak-ii camni.. Ohoho.. Gwiyeobgo! (Eh, betul ke? Tengok citer korea ini yang disebut.. Ohoho..)
Hello and hai semua! Baru-baru ni, Ana selalu blogwalking blog orang and bila Ana blogwalking tu ada sesetengah blog dekat sidebarnya ada satu button badge. Then, Ana macam tertarik dengan button badge tu. So, Ana klik. Dah banyak kali Ana bukak website tuh. Tapi, Ana ni tak alert lah! Ana teringin nak join. Tapi, duk cakap kat Cbox tu pula. Memang tak dilayanlah jawabnya. Then, Ana pun baru perasan. Kena isi form dulu rupanya. Then, sekali lagi perangai blur tu keluar. Lepas dua hari Ana joined tu nama Ana not listed yet! Geramnya.. And then, Ana cakap kat Cbox nama belum listed. Pastu, bila Ana duk baca-baca blog tu, rupanya Ana tak perasan ada peraturan perlu diikut. (Memang blur lah kau nih) :blur:
Malu gila tuh bila dah ngadu kat Cbox. Apa patut buat? Sonyap jeler.. Then, Ana pun ikutlah peraturannya. Letak banner apa semua. Lepastu, it says kalau nak promote pun boleh. Then, Ana nak promote lah ni.. Hehe.. Lepastu, Ana kena always cek email bila Ana dah confim joined. Lorhh.. Lagilah malu ngadu kat Cbox tuh. Malunya!! Okay-ii takpelah.. Nak wat camne kan? Benda dah jadi. Salah sendiri. Lenkali alert. Jangan bawak perangai blur tu sampai sekarang. Buang perangai tuh! Oh pleaselah.. Perangai tu permenant. Tak boleh buang! :eyesclose:
Okay! Apapun, kalau korang rasa berminat nak join, joinlah! Tapi, kena ingat! Jangan jadi macam Ana. Blur tahap ghaban. Aduhh.. Malu siakk! Kan! Perangai lama Ana bawak. (Janganlah kurang ajar sangat..) Apapun, kalau nak join boleh klik banner yang ada kat sidebar Ana tu ye.. Okay! Assalamualaikum..

11 comments:

  1. akak nk ambik gmbr luhaaan tu leh x...comel...

    ReplyDelete
  2. Untuk apa ni ya?
    btw, luhan comel.. :)

    ReplyDelete
  3. @HAJAR Kpop Family member maybe.. Cus, dkt blog tu katanya family.. Hehe..

    ReplyDelete
  4. hahaha..terlepas baca itu perkara biasa :D

    ReplyDelete
  5. biase la tu.. tak th kite tanye..

    ReplyDelete
  6. Singgah blog Ana .. Minat Luhan yee ?

    ReplyDelete
  7. alaaa biasa lah tu kengkadang kita tersilap baca , blur ..akak pun blur gak..perghh luhan....aegyoo seyh!! ^___^

    ReplyDelete
  8. Kak ana ni cursor http://i.imgur.com/GO6cj.png

    ReplyDelete
  9. @Batrisyia Delaila Eh, knp bagi link cursor exo nih? Tapi, brminat pulak nk pakai.. Hehe.. :D

    ReplyDelete

Love you!