Jom Berburung Hantu Di Blog Ana!

Ana Myhusna | 00:33 | 4Comments |

Hai semua! Wah wah wah.. Nampaknya, followers Ana nak masuk 200. Siapa yang bakal jadi followers ke 200 tu ek? Hehe.. Teringin juga nak review blognya.. Ehehe.. (Tak janji wokeyhh.. Terfikir jap je..) Waktu-waktu macam ni pun, Ana tengok masih ada orang yang datang berkunjung ke blog Ana. Terima kasih sebab sudi blogwalking, bloghop, blogrunning, singgah, golek-golek atau pape punlah kat blog Ana nih! Hah kau! Tercungap-cungap buat ayat nih.. Haha..

Wokeyh.. Siapa suka jadi burung hantu? Hah! Kalau suka sangat jadi burung hantu malam-ii, meh terbang blog Ana. Jadi burung hantu sat kat blog Ana. Sekurang-kurangnya ada benda yang korang boleh baca ek? Skang ni, Ana memang betul-betul tak boleh tidur. Tengah tengok cerita korea sebenarnya nih. Tapi, internet slow sangat. Sapelah yang kacau line nih! So, update sat lah entri walaupun internet slow. Kalah kura-kura tau! Macam tak gerak langsung pun ada. Menyampah pula! (Wot wot.. Jangan over sgt ye!) Hehe..
Okay-ii.. Internet makin lama makin slow. Sebelum jadi stop terus, lebih baik publish cepat-cepat entri ni ek? Okay.. Assalamualaikum! ^^

4 comments:

ezyra daniel said...

alaa tak dapat jadi follower yg ke 200 hehe,,jum kte jadi burung hantu sama2

Afiqah Adzan said...

Hehe selamat malam :) jom jadi burung hantu

Badlishah Azman said...

samelah. dengar lagu kat blog kak ana sambil exchange banner. fuh!! banner dah siap. kakwa tolong buat.

Niesa said...

niesa yg ke199 la pulak..hehe...