Jom Tonton Filem Highland Tower!

Ana Myhusna | 17:24 | 2Comments |

Hai semua! Eh eh.. Korang dah tengok dah citer Highland Tower? Cop cop.. Bukan cerita but realiti. Yes! Dah tengok ke belum? Ha! Filem ni mmg sangat-sangatlah seram. Time Ana tengok filem ni, first2 takdelah ngeri or takut. Sebab first-ii tuh, diorang rakam time kat MIG. Time tengah bincang dengan David Teo semua tuh. Time dorang sampai kat Highland Tower pun still belum takut lagi. Time tengok cerita nih,, mata mesti tajam. Kalau tak, tak perasanlah 'benda' tu semua. Retis-ii yang pergi ni pula berani. Takut pun beranikan diri juga sebab nak dapat experience. First-ii, maybe just nampak 'benda' tu and dengar suara pelik-pelik. But lastly, ada juga yang berlaku. Memang seram habis! Time Ana tengok tuh,, Jari boleh pula luka. Sebab takut sangat, merontalah Ana nak naik atas sofa. Time tuh jari tersangkut kat bakul baju. Sampai terkopek kulit! Haha.. Tulah die masalahnya Ana nih.. Tengok cerita, movie ke pape ke.. Mesti nak feeling. Cam kita pula yang ada dalam tuh! Haha..
Lepastu, ada gaklah kengkawan Ana yang share pasal Highland Tower nih. Nak tidur dah susah ni. Haha..
Okay-ii.. Taknaklah citer banyak sangat. Korang kalau nak tau, tengok sendiri filem die. Sini Ana bagi linknya.

Highland Tower Full Movie

2 comments:

  1. Highland tower tu yg Villa Nabila tu eh? Macm bset je cite dia. Btw SM done follow sini, jemput singgah ke blog kalau sudi :D

    http://santanmanis.blogspot.com/2013/11/pengalaman-sepanjang-berada-di-ktho.html

    ReplyDelete
  2. Tak berani nak tengok sorang-sorang. Mesti ajak satu kampung ni. XD

    ReplyDelete

Love you!