Minta Pendapat Plz.. ^^

Ana Myhusna | 23:07 | 9Comments |

Okay, hye semua! Orite! Ana baru je buka blog and Cbox Ana memang penuh sangat! Sampai kena tengok old messages. (Bangga ler tuh!) Haha.. Siapa yang tak bangga kan? Viewers pun tetibe naik mendadak. Tapi, skang tu semua tak penting. Ana just pelik satu benda. Sekarang ni, musim main game tagging-ii ke? Musim soalan cepumas eh? Ni dah masuk kali ke-3 dapat soalan cepumas. Bukanlah tak suka. Suka sangat! Tapi, selalu dapat waktu Ana nak tidur. Dah malam, cek Cbox tengok "Anda di tag.", "Awak di tag." (Sama je tuh.. Hehe..)
Yang kalini Ana dapat dari Kak Zakiah. Fuhh.. Soalan dia bestlah jugak. Maybe Ana akan jawab kejap lagi entri yang lain or Ana jawab esok ok? Suka sebenarnya layan soalan cepumas nih, tapi setiap malam dapat soalan cepumas. So, kejap lagi atau besok Ana jawab. In Shaa Allah. Sekarang nih, Ana tengah tengok cerita Aku Bukan Buaya. Korang pula? (Cehh.. Belagak friendly konon! Haha..) Hmm.. Okay-ii. Dah takde cerita tapi nak juga panjangkan entri. 'Tak boleh jadi ni! Entri pendek sangat!'
Korang-ii ni semua kan blogger bijak. Boleh tolong Ana tak? Ehehe.. Ana nak minta tolong bagi pendapat sikit apa yang Ana patut buat supaya blog Ana nampak friendly sikit. Blog Ana terlalu boringx lah.. Bagi Ana lah.. Korang bagilah pendapat sikit pasal blog Ana nih. Hehe.. Tapi, jangan kutuk pula pasal blog Ana. Dulu, Ana pakai blogskin, tema dia memang friendly lah.. Comellah jugak.. (Eceh! Puji blog sendiri pula!) Tapi, bila pakai template designer ni susah ckit nak bagi jadi happy-ii ckit.. Nak tempah, keluar duit tu yang tak boleh. Ana ni manalah berduit. Minta mama, sorilah.. 'Talk to her hand!'. Nak edit dan usaha sendiri tu yang malas. Nak edit se-simple sekarang ni pun susah. Ambik masa lama juga. Apa lagi nak edit cantik-ii kan? Ana teringin nak buat blog yang cute / beautiful but simple n tak berat. Susah kan? (For me, for you?)
Okay-ii.. That's all. Untuk yang soalam cepumas tu Ana buat besok ye? If Ana ada maselah ye.. Okay.. Assalamualaikum.. hello

9 comments:

  1. Blog kak Ana memang cantik. Semua kelabu. Camne kak Ana guna template designer tapi dapat buat cantik. Tisya tak.. huhu. Pakai blogskins jerk.

    ReplyDelete
  2. Blog kak Ana okay je.. Cuba kak Ana buat giveaway.. mesti best..
    p/s : Kalau kak ana buat giveaway, buatlah dua orang, contoh 'special giveaway by anamyhusna and ****' Haha.

    ReplyDelete
  3. @Rina Safrina Eh eh eh.. Haha.. Takde bajet lah nak buat GA! Haha..

    ReplyDelete
  4. Nak jadi sponsor, alah dekat je umah kita. Taman saga emas <-> Taman angkasa indah

    ReplyDelete
  5. @Batrisyia Delaila Eh eh.. Mana tau rumah akak nih?? Btw, mmg dekat sangat!

    ReplyDelete
  6. Akak ade adik nama Helmi? Dia kawan abang kita dulu. dari helmi lah dia tau.

    ReplyDelete
  7. Akak ditag : http://batrisyiagiveaway.blogspot.com/2013/11/segmen-3-in-1-by-badlishah-azman-part-1.html

    ReplyDelete
  8. Hehe, tisya guna akaun abang! Abang dah save password! Tisya guna akaun abang1=! Yeah!!!

    ReplyDelete

Love you!