Playboy Itu Suami Aku

Ana Myhusna | 20:07 | 6Comments |

Hai semua.. Ana baru je lepas tengok Playboy Itu Suami Aku. Awww! Sweetlah.. Well, episode 10 & 11 nih dia dah start sweet lebih-ii ckit.. Sebelum-ii nih, sweet tuh adelah tapi tak nampak sangat maybe? Tapi, yang kalini sweet gila. Lagi-ii episode 11 nih, King dah start suka kat pompuan tuh. Comellah! Laki tu dah baca apa yang Fina tulis kan?

Semakkan gambar jap.. Ohoho.. Time tu barulah si King ni nak sedar kan? Yes! King ni memang dah suka kat Fina. Tapi, ego je lebih.. Right? Haha.. Apapun, drama ni memang best. Yang paling Ana suka tak payah susah-ii beli novel. Dah tau jalan cerita dan pengakhiran dia pun dah puas hati dah. Memanglah mungkin jalan cerita tu ada sikit-sikit ditukar atau tak ditayangkan. Tapi, best pe kan? Eceh! Time citer Saya Sebenarnya Isteri Dia tu pun bila orang bawa novelnya, Ana yang gila-ii nak belek-belek novel tuh. Cakap je lebih! Haha.. Okk.. Assalamualaikum.. smile!

6 comments:

Miss Xyz said...

Best ke? mak saya suka tgk drama ni. Tapi drama camni dah cliche', mula2 benci lama2 syg. kawin paksa. Agaknya satu Malaysia minat cerita camni kut?

Super Girl said...

taksabar nak tengok esok pula . Adrian dah mula sayang kat Finaa :D

Ana Myhusna said...

@Super Girl Tulah kan? Ana pun tak sabar sngt nk tengok nih! ^^

Miss YuKa NoLieY said...

kbnykn cite skrng di amik dri novel.. sama gk dgn cite nih..so best ke cite nih..??? sy tgok gitu2 je

Ana Myhusna said...

@Miss YuKa NoLieY Ye, mmg kebanyakan crita amik dari novel. Cerita dari novel tulah yg paling sy suka! :D

Afiqah Adzan said...

Dah makin best cite ni :) Suka sangat fattah amin hensem hehe