Promote Twitter Jap!

Ana Myhusna | 16:13 | 1Comments |

Hai semua! Ana nak promote sikit twitter Ana nih.. Hehe.. Follow ler twitter ni. Ana memang aktif kat twitter, tapi segala tweet Ana semua tweet merapu. Lepas follow kalau boleh abaikan je tweet merapu Ana tuh. Ana harap korang boleh follow! Kalau nak Ana follow balik mention tau. Ana nih, kengkadang malas nak follow balik. Kadang-ii je follow balik. Hehe.. Nampaknya gambar Luhan penuh ek? Yang tak minat tu, abaikan jelah gambar Luhan tuh.. Ana pun banyak post gambar selfie. Welk! Gediknya! Haha.. Tabiat bebudak SK Kajang. Dah tak main dah ejek orang gedik nih. Kalau ejek pun, "Do I care?". Haha.. Sebab apa tau? Sebab yang mengejek gedik-ii tu tak sedar dia sdang menggedik-gedik mengejek orang! Haha.. Okay-ii.. Dah dah.. Gedik gedik.. Bagi free hand kang! Okk.. Kalau sudi, follow yek! Just tengok kat sidebar, kan ada icon twitter. Klik then follow! Easy Peasy je kan.. Kalau sudi jelah.. Tak paksa pun.. *Peace!* Okk.. That's all.. Assalamualaikum.. ^^

1 comment:

Love you!