Review Blog Aisyah Anuar

Ana Myhusna | 12:50 | 0Comments |

Hai! Kali ni, Ana nak review blog yang terakhir. Blog ni nampaknya tak banyak sangat entri. Dan tak banyak sangat GA yang di join. Tapi, blognya cantik ye. Macam owner die pulak ye.. Huhu.. Blog ni pun lengkap semua dari atas sampai bawah. Siap ada copyright lagi tuh. Followers pun ramai. Dan, sebenarnya Aisyah ni baru je start blogging tahun ni dalam bulan Januari. Ana pun tak banyak sangat nak diceritakan. Tapi, Ana yakin blog ni dalam proses nak aktif join GA, contest atau segmen. Ana nak sangat screen capture blog comel nih.
Okayh, maybe tak banyak direview. Tapi, korang bukak jugak. Tak rugi okay.. Here is the link. Blog Aisyah Anuar.
Jangan lupa bukak ye?

P/S : Hari ni, Ana nak amik result PSRA. Doakan Ana dapat mumtaz okay? Besok pula nak amik result UPSR. Doakan Ana dapat 5A okat? Terima kasih. ^_^

No comments: