Review Blog Contest Giveaway

Ana Myhusna | 12:13 | 0Comments |

Hai semua! Kali ni, Ana nak review blog yang selalu orang masuk. Hari-hari mesti ada viewers. Dan Ana yakin, mesti ramai viewers. Biasalah, blog ni sebenarnya blog khas untuk contest dan giveaway sahaja. Wah.. Baguslah! Buat blog khas untuk satu tujuan je. Ana pun ada buat. Lama tak join GA je.. Hehe.. Okay!
Yang isitimewanya, blog ni juga buat 1 page yg menunjukkan due date contest / GA. So, korang takyah susah-susah nak baca sumer entri. Bukak je page tu, korang terus boleh tengok contest yang mana satu belum tamat tempoh. Ana dulu pun buka blog ni time Ana jadi gila GA. Tp, skang dah xleyh. Takleyh nak bukak blog selalu. Okay, Ana nak screen capture blog awesome ni tapi tak boleh pulak. So, Ana just bagi link okay? Tapi, nnt Ana bagi. Nak bagitahu keistimewaan blog ni tau. Baca lagi.
Kalau korang bukak je blog ni nanti, korang akan tengok dekat atas tu ada pelbagai banner contest dan giveaway. Hah! Takyah pegi kat page. Klik je banner giveaway yang korang rasa menarik! Kan mudah je tuh.. Hmm.. Pelbagai kemudaha yang dah diberi. So, korang manfaatkanlah kemudahan kat blog nih. Tak rugi view hari-hari.. Hoho.. Here is the link. Blog Contest Giveaway.
Jangan lupa bukak blog tu yea! Assalamualaikum.

P/S : Hari ni, Ana nak amik result PSRA. Doakan Ana dapat mumtaz okay? Besok pula nak amik result UPSR. Doakan Ana dapat 5A okat? Terima kasih. ^_^

No comments: