Review Blog XOXO Supergirl

Ana Myhusna | 12:24 | 1Comments |

Hai semua! Okay, kalini nak review blog lagi satu. Ana suka sangat blog ni. Korea habis! Wah.. Macam taU je. Ana minat sangat korea! You know? Lagi2 EXO! Ana gila EXO tau! Lagi2 Luhan dan Baekhyun. Kalau korang bukak blog nih, korang akan dengar lagu yang best gila! Tak ingat lagu tu lagu apa. Lepastu, korang tengok kat sidebar ada gambar EXO. Ana nak terkam je gambar tuh. Lepastu, header pun EXO! Dan blog ni memang aktif dalam join GA, contest, segmen nih semua! So, kalau korang bukak korang tak rugi jugak bukak blog nih. Sambil dengar lagu, sambil tengok GA yang boleh korang join. Right?
Blog ni pun kemas je. Cantik. Memang Ana tak nafikan. Jeles tengok blog nih. Sebab blog nih, blog EXO! Hehehe.. Kalau tengok, start dari home, about, links, stuff. Takkan ketinggalan gambar EXO nya tuh! Huhuhu.. So, here is the link. XOXO Supergirl
Patutlah.. Cer tengok nama blog. XOXO Supergirl. Wah wah wah.. Hehehe.. Kita samalah EXO EXO... Eh eh.. Nyanyi pulak! Orite! Jangan lupa jenguk blog ni ya. Assalamualaikum..

P/S : Hari ni, Ana nak amik result PSRA. Doakan Ana dapat mumtaz okay? Besok pula nak amik result UPSR. Doakan Ana dapat 5A okat? Terima kasih. ^_^

1 comment:

Zira Diana said...

Thanks Ana! Blog Ana pun cantik jugak.