SEGMEN SIMSEM BLOGGER BY RISHAMELON

Ana Myhusna | 18:14 | 2Comments |



Sebab Ana nak join because Ana nak KENAL, RAPAT AND JADI SAHABAT. (Ooo.. Tiru ayat dalam banner tu ahh..) Ana nak juga kenal-kenal dan rapat-rapat dengan blogger-ii lain.. ^_^

URL Blog Ana
http://ana-myhusna-life.blogspot.com (Personal Blog)
http://anamyhusnagivaway.blogspot.com (GA/Contest)
http://anamyhusnastudy.blogspot.com (Study Blog)
http://anamyhusna.blogspot.com (Movies & More)
Eh eh.. Terbanyak pulak! Hehe.. Ana tak aktif sgt study blog dgn movies tuh.. Tkyah jnguk pun takpe.. Hehe..

FB : http://www.facebook.com/ana.myhusna
Twitter : http://twitter.com/MyAna_1
Instagram : http://instagram.com/my_ana1
(Tiga ni je yg aktif. Follow / add tau! ^^)

Wechat ID : myana_1
(Tak aktif sangat.. Tapi, bagi jelah.. Hehe..)
Whatsapp? Hurmm.. Kena bagi no. phone kalau whatsapp.. Tak payahlah.. Hehe.. Sorry!

Gambar? Kalau x bagi boleh kan? Takpe kan? Sorry tau takde gambar..

Apapun, Ana ni jenis yang takut-takut tegur orang.. (Malu-ii meoww.. Hehe..)

Tu je kan? Assalamualaikum.. ^^

2 comments:

  1. Salam..geng simsem . maaf dekat sini banyak banyak . segmen tu terpaksa di hentikan sebab mula awal next year risha langsung tak boleh bagi komitmen dekat blog..sorry sebab Risha baru dapat tahu something yang membuat kan Risha susah nak on blog selalu next year bukan macam sekarang. semua akan di padam,maaf atas usaha korang tapi risha akan biar kan blog korang dlam bloglist risha ok . janji 

    ReplyDelete

Love you!