Soalan Cepumas Daripada Adik Shah (Again!)

Ana Myhusna | 08:30 | 3Comments |

Hai semua! Kalini dapat lagi soalan cepumas daripada adik Shah pula. Okay, kalini tak rasa gelabah nak jawab tapi rasa relax ckit sebab dah kali kedua. So, taknak buang masa maybe pagi ni je ada masa berblogging.
1. Post this rules
2. Write 11 things about yourself
3. Answer the question the tagger tag to you
4. Creat the new 5-10 questions for those u want to tag
5. Choose 3 bloggers u want to tag and link them to the post.
11 Things About Myself
1. Cuai
2. Suka shopping
3. Suka pendam perasaan
4. Tak reti jaga rahsia (jangan bagi Ana rahsia, nanti bocor! XD)
5. Banyak cakap
6. Suka tengok cerita korea
7. EXOSTAN (Sape geng kita?)
8. Tak suka mekap (Org asyik ckp Ana pakai mekap. Benci! >.<)
9. Suka menyanyi.
10. Suka berkawan (jenis tak tau malu bila jumpa kawan baru ^^)
11. Kasar n sombong dengan lelaki (kasar tapi hati I lembut kayy..)  
I'm gonna answer it:-
1) Suka sangat! Novel yang paling Ana suka novel Teman Tapi Mesra. (Sebenarnya, banyak lagi tapi tulis satu jelah)
2) Mestilah main. (Tapi dah lama tak buka! XD). Dah level 30.
3) Yes, I am K-poppers. Ana minat EXO!
4) Tak berapa minat sangatlah kartun ni. (Bayang zaman kecik-ii dulu). Maybe minat spongebob kot.. Haha.. Dululah..
5) Mac 2013. Entri pertama pasal artis korea. Hehehe..
6) Semua blog Ana suka. (Lah sangat). Blog Shah ni sebab banyak entri menarik maybe.. Betullah tu.
7) Join giveaway mestilah pernah. Menang pun pernah. In Shaa Allah akak join giveaway tu. ^^
Okayh.. Sebenarnya dah buntu akal dah ni. Tak tau nak cari question apa lagi. 11 things about Ana pun Ana c/p dari entri semalam. Hehe.. Okay2.. Takpe..
1. Suka shopping? Di mana selalu menjadi pilihan?
2. Pernah ke luar negara? Di mana?
3. Pernah singgah atau baca blog Ana?
4. Pernah jumpa nickname Ana kat mana-ii? (AnaMyhusna)
5. Suka masuk dapur? (I mean memasak?)
6. Suka budak-ii?
7. Kalau korang diberi peluang untuk memilih sama ada rumah banglo dan kondominium, mana korang nak?
8. Single or taken?
9. Haiwan apa yang korang suka? Atau tak suka langsung?
10. Pernah tengok Drama Korea? Drama apa korang pernah tengok?

 Mangsa Ana for this time :
1. Ikin Asyiqin
2. Farah Arina
3. Ira Nur
Okay! Got to go! Assalamualaikum. ^^ 

3 comments:

  1. dah jawab :D
    http://arinalola.blogspot.com/2013/11/soalan-daripada-blogger-anamyhusna.html

    ReplyDelete
  2. Dah jawab! XD

    http://ikinpunyacerita.blogspot.com/2013/11/soalan-cepumas-daripada-adik-anamyhusna.html

    ReplyDelete

Love you!