Tanpa Mereka..

Ana Myhusna | 09:59 | 0Comments |

Hai semua! Siapa kat sini darjah 6? Tahun depan mestilah nak masuk form 1 kan? Ha! Nilah satu masalah untk Ana dan kwan2 Ana. Kitorang takut tak dapat jumpa lagi. Susah tau nak cari kawan sebaik diorang semua. Ada apa2 je, mesti share sama-sama. Susah sama-sama, senang pun sama-sama. Bila salah seorang dari kitorang dalam kesusahan, mesti semua sekali jadi susah memikirkan masalah dia. Susah sangat nak cari kawan camni. Ana takkan lupa apa diorang buat time Ana susah. Lebih-lebih lagi, kawan2 yang membesar dengan Ana dari kecil dekat taska. Sekarang, Ana dah berhnti taska.. Hurmm..

Embedded image permalink
Koranglah kawan baik aku dunia akhirat! Jangan lupa aq tau!
Time salah seorang dari kitorang gaduh je, mesti kitorang semua susah hati. Kitorang mesti nak juga cari jalan untuk berbaik dengan diorang. Ana takkan lupa diorang. Harap2, kita boleh jadi camni lagi tahun depan. Bila, balik sekolah time hari last tuh..semua dok buka fb, update status sedih2.. Tag semua kawan-kawan. Wall Ana pun dah penuh. Masing-masing hantar mesej mohon maaf. Ana sedih sangat tau! Walau apa pun, harap jumpa lagi. Dekat whatsapp, Ya Allah! Diorang ni, baru beberapa jam tak jumpa, terus bising2 kat whatsapp. Dekat group 6 Amanah. Ana pun sibuk bising jugak. Hehe.. Yelah, mana taknya.. Kelas kitorang memang macam ni. Lelaki perempuan semua satu geng. Tapi, berbatas. Kitorang just rapatlah.

Embedded image permalink
Ni pula time dekat Kidszania. Ana rindu nak berhappy ngan diorang cam nih. Ana tak taulah bila boleh hang out camni. Lagipun, mama Ana bukannya kasi Ana hang out ngan kawan2 kecuali lawatan sekolah. Kan sedih tuh!

Embedded image permalink
Ni time kitorang nak amik PSRA. Haha.. Macam tak amik pula. Sebab tak nervous pun. Banyak cakap adeler.. Btw, Ana rindu telatah dan gelagat diorang yang agak gila-gila nih. Ana rindu kata-kata nasihat dan peringatan dari diorang. Ana rindu lawak TANPA SENGAJA diorang. ^^ Ana rindu macam2 lagi dari diorang. Ana taknak kawan lain! Ana nak diorang jea. Bukan diorang je, Ana nak bebudak 6 Amanah dekat SKK! Ana taknak yang lain! Ana nak geng 6 Amanah yang perangai agak gila-gila. Walaupun otak kengkadang cam takleyh pakai, tapi diorang still the best! Susah nak dapat pengganti! Ana nak diorang juga! Oklah.. Ana dah tak boleh nak menaip. Keyboard dah basah dengan air mata Ana. Assalamualaikum.



No comments:

Post a Comment

Love you!