XOXO

Ana Myhusna | 14:47 | 3Comments |


Luhan!!!
Hai! Semalam, tak sempat menyempat ye Ana time masukkan gambar Fattah Amin. Haha.. Cerita tu start time Ana update entri semalam. Sebab tu tak sempat menyempat tu. Dengar je lagu ost 'Playboy Itu Suami Aku' terus gelabah update entri. Okay.. Sebenarnya, takde benda nak update pun. Just nak bagitau yang Ana dah tambah widget sikit-sikit kat blog Ana right? Okay.. Kalau nak tanya pape or minta tutorial pasal widget yang Ana pasang ni boleh tanya di Cbox ye. Ana memang pernah pasang widget-widget ni dulu lepastu buang. And then, masukkan balik widget ni dalam blog. Haha.. Takde kerja maybe?
Lagu yang Ana letak ni okaylah kan? Alaahh.. Peminat EXO mesti cakap okay gila. Yang tak suka tu? Takkan cakap okay pula. It's okay.. Kalau tak suka boleh tutup lagu tu. Kan aa button pause kat sidebar Ana tuh. Kalau tak pun, silent teruslah laptop. Ana kalau nak join GA, Ana akan silent dulu suara baru start join GA. Sebab apa? Sebab nanti bila nak follow blog sponsor, macam-macam lagu keluar! Haha..

XOXO.. XOXO.. XOXO..
Tengah update sambil dengar lagu kat blog nih! Haha.. Lagipun, blog Ana bukannya terlalu kpop sangat pun kan? Yelah.. Nanti, kalau mama Ana bukak blog Ana penuh dengan kpop je, membebel kang! Lagipun, mama Ana kadang-ii kot buka blog Ana. Hihi.. Okaylah.. Takde benda pun nak update. Takde cerita dah dalam kepala otak. Kalau ada pun, cerita ni semua kalau boleh nak cerita kat kawan-kawan rapat yang sangat sangat sangat dirindui! Ha! Jap jap.. Semalam, Ana ada cakap Ana minat 1D no. 1, Fattah Amin no.2 right? Okay.. EXO pula no. berapa? No. 0 lah! So, EXO is the best!
Okay-ii.. Assalamualaikum