Editing My Blog

Ana Myhusna | 17:00 | 4Comments |

Hallo! Look! Kali ni, okay tak? Bertungkus lumus Ana buat. Dari tengahari tadi. Semata-mata nak tunggu cadangan lebih banyak, Ana buat tengahari. So, Ana dapat lagi cadangan pagi tadi. And cadangan yang banyak buat Ana rasa teruja nak edit blog. Thanks semua sebab sudi tolong Ana! Ni pun tak siap lagi. Sikit je lagi. Nak ubah warna. So, macam yang korang tengok di sekeliling blog Ana, freebies Assalamualaikum pun Ana tukar. Warna blog pun Ana tukar. Ni kira dah full edit dah ni. Tapi, kebanyakannya Ana pakai gambar untuk background isn't it? Ana buat camtu sebab Ana tak reti pilih code warna yang sesuai. Kejap nampak suram. Kejap nampak blur. So, Ana banyak pakai gambar untuk background supaya mudah. Tu yang tengahari sampai petang je buat nih. Hehe.. Penat tau.
Btw, kalau korang tengok, header pun dah tukar kan? Ha!
Cantik dok header dia? Sebenarnya, semalam Ana nak buat header. Gambar Luhan EXO kat tepi. Lepastu, pagi tadi nak sambung buat sebab tak sempat nak siapkan semalam. Sebab nak pilih warna. Tapi, time Ana buka dashboard dapat 7 comments awaiting moderation. Woo.. Teruja nak baca cadangan korang. Pastu, ada sorang akak comel nih komen.
Wah! Thanks yah! Header yang Ana pakai sekarang nih daripada akak Aien Syahiera. Thanks ye.. Macam tau pula Ana tengah pening buat header nih. Seronok pula. Takdelah susah-susah nak buat sendiri. Walaupun bukan gambar Luhan kat tepi tuh, tapi Ana tak kisah. Hargailah header yang Kak Aien dah buat tuh. Cantik juga ye.. Hoho.. Okok..

Assalamualaikum