Entri Baru Sudah Mai.

Ana Myhusna | 18:45 | 5Comments |


Wuusshh.. Lamanya Ana tak buka blog. Tak update post. Kalau bukak pun, tak jenguk langsung blog. Jenguk dashboard je. Publish comment, update senarai peserta. Tu yang sampai berhabuk blog ni. Tengok tepi kat atas tu! Semut pun dah datang bertandang. Nasib baik comel.. Haha.. Okay..
Baru-baru ni Ana bercuti kat Melaka dengan nenek Ana. And family sekali lah.. Wajib tu dengan family. Time bercuti tu, Ana memang seronok gegila! Lagi-lagi bila nenek ada. Huahaha.. Tak habis-habis duk berkepit aje dengan nenek. Macam dah takde kerja lain. Tidur pun sebilik dengan nenek tau! Haha.. Time kat Melaka, Ana duk dekat Amari Villa. Time tu kitorang sebenarnya tujuan nak mandi kat waterpark kat situ. Then, sewa hotel sekali. 3 hari 2 malam kitorang kat situ. Yang bestnya, dapat jumpa Soo Wincci. Time tu, Ana ngan adik-adik tengah seronok mandi-manda tetibe je tengok ada artis datang. Sumer kumpul kat depan artis tu. Time tu artis Soo Wincci ni ada depan kolam yang cetek gile. Cetek paras kaki je.. Haha.. So, semua duk dalam kolam tu sambil tengok persembahan, pertandinganlah.. Ana pulak ternganga jeler. Tengok dari jauh. Kat situ ramai orang. Nape Ana ternganga? Lorhh.. Wa tak kenal sape tu? Haha.. Time tu, Ana duk sibuk tanya mama Ana ngan nenek Ana. So, time tu baru kenal. Masterchef rupanya.. Mama Ana siap bagi info lagi. Popular dimana. Artis dimana. Ana dengar jelerr.. Haha..
Then, tengah bercuti sibuk jugak fikir pasal sekolah menengah. Punyalah geram Ana. Ana sekolah biasa je.. Tapi, mama ngan abah Ana suh pakai tudung labuh kat sekolah SAAS tu nanti. Sabor jeler.. Bukanlah Ana tak suka sangat.. Just Ana belum biasakan diri lagi dengan tudung labuh.. Lagi-lagi, bebudak sekolah SAAS ni semua raget raget. Ingat boleh tahan ke? Haishh.. Dahlah bff Ana sekolah SAMTEN. Skang ni, Ana cuma berharap Ana still ada peluang MRSM. Huhh.. Tetibe je rasa nak masuk asrama. Sebelum ni, bukan main gedHik lagi. Taknak asramalah.. apalah.. Sekarang, baru nak menyesal. Korang doa-doalah ye untuk Ana.. Hehe..
.
.
.
.
.
Terhenti seketika update entry. Pi layan tetamu jap tadi. Pastu, duk upload lagu n gambar kat Ipod. Ceh! Sebenarnya, dah lupa nak cerita pasal apa. Alasan lah yang tadi tuh.. Haha.. Tapi, memang betul okay apa yang Ana cakap. Hurmmm.. So, nampak gayanya, tarikh akhir barulah ramai yang berebut nak join GA. Ish ish ish.. Takpe-ii.. Tapi, satu je Ana bengang ckit.. Sumer selalu aje tertinggal syarat yang tag 3 rakan blogger tuh.. Sabar aje.. Haha.. Sokay lah.. Ana baik.. Still boleh sabar.. Sudahlah tadi, tak dapat nak jamah pizza. Dah kena bantai dengan tetamu + adik yang bam bam sorang nih.. Haha.. Ni nak citer.. Budak ni dahlah gemuksss.. Tapi, still lagi mengaku kurus. Berat badan dia 38! Skang darjah 3. Ana cakaplah kat adik Ana nih.. "FYI, tu berat badan kakak masa darjah 5 okay!" Haha.. Cuma bila akhir tahun darjah 5 naik ckit.. Wahaha.. Kau kata adik kau gemukss.. Kau pun sama je... Haha.. Orite! Citer belit-belit. Kejap citer pasal tuh.. Kejap citer pasal nih.. Buat poning kpale aje.. Haha.. Okk.. Assalamualaikum

P/S : Siapa yang still nak join GA, boleh join disini. Sempat lagi sampai pukul 12:00 malam ini!

5 comments:

  1. Melaka? Mana? Shah pun dekat Melaka sekarang. Bayou Lagoon.

    ReplyDelete
  2. @Badlishah Azman Lorh yeke? Akak baru balik dari situ.. Hehe.. :D

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Masuk SAAS gak eh? Jangan risau.. Farisha dan Ain kan ada.. =)

    ReplyDelete
  5. @Aily Pop Skang, tak risau pasal tu.. Cuma tak ready lagi nak bertudung labuh kat SAAS.. Hehe.. Malu.. :D

    ReplyDelete

Love you!