Giveaway Cutie Bloggies by AfrinaTarmizi aka Missrainxx

Ana Myhusna | 13:37 | 3Comments |
Click barner untuk join this simple giveaway


Title Blog : ΔиαѦʏнʋƨиα Ғαвʋℓσʋƨ
Warna blog : Pink & Biru (Sedikit purple dan kelabu ^_^)
Tema blog : Kpop + Kawaii maybe.. Hehe..
saya mula berblogging : March 2013
saya akan updated bila : Time ada cerita menarik or kalau bosan. smile!

Tentang blog? Apa yang Ana suka? Okay.. (Tak tau nak cerita cam mna.. Sokay..) Ana mula buat blog, baru tahun nih. Ana buat blog, cus nak isi masa lapang. And Ana tengok ramai orang buat. Cantik-cantik pula tu blognya. So, nak try buat. Bila dah buat, start lah nak aktif blogging. Satu hari tak buka tak sah! Waktu memula Ana buat blog, Ana pakai blogskin. (Kalau nak tau, buka entri lama-lama. Tak silap ada screen capture blog Ana.) Blogskin Ana dulu kawaii habis. Tapi, skang pakai template designer. Maybe tak kawaii sangat kan?
Okayh.. Apa yang Ana suka? Ana suka kpop. Kalau boleh, nak buat blog jadi lebih kpop n kawaii.. Tapi, tak reti. Hehe.. Ana minat EXO. Ana juga salah seorang daripada COMATE & SONIQ. Hehe... Apa tu? COMATE (Fans Coboy Junior). SONIQ (Sobatnya Iqbaal). Kira cam fans Iqbaal CJR lah! Hehe.. Okayh..  TERpanjang pula entrinya. :D

Okay.. Saya tagged - AnaYuhanisFarahAlfiraAzmiraAfiqahMeeya
Okay, thanks! Assalamualaikum. hai

3 comments:

Love you!