KAMI

Ana Myhusna | 11:48 | 4Comments |

One way or another
Hai semua.. Hurmm.. Ikut tajuk yang kalini, still lagi ada kena mengena dengan kawan-kawan. Korang pun mesti dah bosan. Tak habis-habis update tentang cerita yang sama kan? Hihi.. Kalau rindu, inilah nampak gayanya caranya untuk menghilangkan rindu. Okay, Ana kan pernah cerita pasal kawan-kawan ni right? Ha! Belum baca? Nah baca kat sini, sini, sini, sini dan sini. Maybe banyak sangat entri nya. Tapi, kalau korang rasa korang nak tau tentang persahabatan KAMI. Bacalah link entri yang Ana bagi tu. Tu pun tak taulah ada lagi tak entri tentang kawan-kawan. Yang Ana bagi tu entri waktu habis sekolah ni. Kalau nak baca lagi kisah tentang kami memang belambak! Sebab Ana baik hati, Ana bagilah link entri. Jangan tak baca pula. Hoho.. Klik sini, sini, sini, sini dan sini. Okay, hope korang baca entri semasa masih lagi sekolah dengan entri masa dah habis sekolah. Maybe, korang boleh bezakan perasaan Ana. Hurmm.. Entri kalini, bukanlah nak bercerita tapi nak masukkan beberapa gambar tentang persahabatan kami. Bukan gambar kami. Tapi, buku yang menjadi bukti persahabatan kami. Ececehh.. Hehe.. Okay, tengok bawah.. Uuuttt..


Ini bukunya. Ekceli, ni hadiah hari jadi Ana dari sorang budak laki nih. Nama dia Amirul. Appriciate sikit hadiah nih. Pakai untuk tulis tentang Ana dan kawan-kawan. ^^


Nak buat bentuk love tak jadi lak. Look! Kami BFF. Kami juga Blinkers. (Peminat Novel Ain Maisarah)


It's full of colors right? ^^


She's a clean person. Orang terpijak kasut sikit melenting. Baju kotor sikit melenting. Baru mandi hujan kejap dah mandi lelama dalam bilik air. Haha.. That's why we think she's funny! Kyeopta! (Cute)


Bukan prefect je. Ketua pengawas hah.. Katanya, "Aku bersyukur dan sayang nak tinggalkan SKK. Sebab aku sekolah kat sini aku banyak kali naik pentas. Pergi pertandingan sana sini dan berjaya jadi ketua pengawas sekolah". Sambil menangis dia berkata. ;(


Si kecik ni memang baik. Tapi, sometimes lokek. Kedeng sangat. Haha.. Ni dah setiap malam sms Ana nih. Rindu konon.. Ececeh.. Taulah dapat phone BB baru kan.. Haha..


Yeah!! She's really our bodygurad. Walaupun selalu merajuk ngan kitorang. Kitorang dah rasa biasa je. Sebab apa? Dia merajuk 5 minit je.. Nanti, dia yang datang kat kitorang. Haha.. Janji takut-takut time merajuk. "Aku takkan tolong korang lagi!". Tapi, lepas 5 minit lain pula jadinya. Kyeopta! Haha..


Ana berharap kami takkan putus persahabatan.. ^^


Yes! We are always together 4 Eva! Amin..

Apapun, Ana still rindu dorang. Kalau dapat jumpa nih nak berkepit je! Taknak pisah. Sudahlah bff Ana dapat banyak tawaran asrama. SAMTEN lah.. Maahad lah.. Takyah susah-susah nak merayu-rayu. :(

What Ever It Is, I will always love them!
Assalamualaikum

4 comments:

adrianna syaz said...

Sya pun teringat zaman2 sekolah..kwn2 sekolah..rasa mcm nk sekolah blik je ni..seronok ada ramai bff kan..:)

Saraa Ali :) said...

Comelnya buku tu ;) dulu masa zaman sekolah rendah ada jugak buat buku mcm ana tu, tapi buku tu dah hilang. hehe

Afiqah Adzan said...

Semogaa ana dan kawan2 punya persahabatan kekal sampai bila2.. Alhamdulillah rezeki ana dapat tawaran , ana buatlah pilihan yg terbaik untuk ana .. Akak tag ana :
http://afiqahadzan.blogspot.com/2013/12/the-liebster-awards.html

Yun Sing said...

:')