Krik Krik.. What Title?

Ana Myhusna | 21:54 | 3Comments |

Hai semua!! hello Okay, sihat? Kalau sihat, say Alhamdulillah.. Kalau tak, Ana doakan semoga cepat sembuh ya! smile! Okay.. Ana tengok kan ramai yang suka buat Giveaway. Ada juga yang blog dia tu penuh aja dengan Giveaway. Habis satu GA, buat lagi satu GA kan? Macam best je.. Macam best je.. Sebelum ni pun, Ana ada buat Giveaway. Tapi,,,, Ya Allah.. Ramai betul yang join. Nak tau berapa? Telur ayam! (Kosong lah ngekk.. Ramai apanya?!) Hehe.. Post GA tu.. Ana dah delete dah. Sebelum tamat GA lagi dah delete. 'Eh eh? Pasai apa hang delete sebelum tamat GA?'
Yolahh.. Ana confirm! 100% takde yang join. Postview bukan main lagi.. Tapi, yang joinnya telur ayam! Ana confirm takde yang join sebab sponsor giveaway tu bagi syarat bukan main lagi. Macam syarat Puteri Gunung Ledang. Kalau Ana jadi bakal peserta pun tak pandang giveaway tu. Hadiah best camne pun..kalau syarat macam syarat Puteri Gunung Ledang, baik takyah join. Nak tolak sponsor tak boleh,, sbb sponsor kira cam sponsor VVVVVVIP. Ha kau! Hehe.. Giveaway pun dah krik krik krik krik ..., Ana cepat-cepatlah cancel GA. Lepastu, Ana buat segmen. Okay.. Segmen nih 1/4 jaya. Yang joinnya ada. Tapi, bawah 10 orang. (Apalah suir sangat blog aq nih. Asyik tak jadi je!) N then, time akhir-akhir segmen. Nak dekat habis tarikh.. Ana sibuk pulak study untuk UPSR n PSRA. Okay.. Sabar.. Kau just kena buka blog lepas UPSR. Sempat tuh nak umum pemenang.
Tapi, lepas UPSR pula takde masa juga. Sebab apa? Aktiviti tahun 6 penuh. Sibuk untuk beberapa persembahan lagi. Amboi amboi amboi.. Habis UPSR, persembahan sakan ye.. Haha.. Kalau time darjah 4, 5.. Memang sakanlah persembahan menarilah.. alat muziklah.. Naik darjah 6 kena stop. Lepas UPSR, sambung balik! Haha.. Tulah pasal takde masa nak buka blog. So, Ana lanjutkan tarikh then umum pemenang lepastu, hadiah di tukar-tukar jadi hadiah lain. Kesian yang mengjoin tuh.. ;(
Panjang pula ceritanya.. Hehe.. Btw, apa pendapat korang kalau Ana buat GA? Agaknya..kalini boleh jadi tak? Kalau cari sponsor, boleh dapat tak? Hurmm.. Ok.. Assalamualaikum.

3 comments:

Batrisyia Delaila said...

Insyaalah tisya boleh sponsor. GA yang akak sponsorkan tu kak ailyy cakap lagi seminggu sepatutnya start.

Akeyla Azmi said...

Qila boleh sponsor doodle je benda lain qila takde duit lah heheheheh :3

muhammad azuan said...

org miskin mcm wan bleh join je lha :( uhuhuhu