New Year Is Coming!

Ana Myhusna | 16:32 | 0Comments |

Hai semua.. Ni nak citer ckit.. Kita kan nak masuk tahun baru nih.. Mulalah Wechat gedebang gedebung ucap Happy New Year.. Hehe.. Tadi, Ana bukalah wechat pakai Web Wechat tau.. Then, semua duk hantar benda sama.

MALAM INI TEPAT PUKUL 12☆彡HAPPY NEW YEAR☆彡
 ┏━┳━┳┳┳┓
 ┣━┃┃┃┃┃┃
 ┃━┫┃┃┣┓┃
       ┗━┻━┻┛┗┛      
 2014 is coming  2013 is leftover  For my friends who know me  Please forgive all my mistake to you  To friends who don't know me  thanks  because be my friends at this wechat . ♡ #HAPPY NEW YEAR . ^,^  FOR YOU ALL   
Bila baca je.. Aww.. So sweett.. Terhenti cerita korea punya mood. Hoho.. Then, tadi Ana dapat sms dari kawan Ana, Safii. Alorh.. Kalau korang selalu baca entri pasal kawan or memang baca semua entri tak tinggal satu pun, korang mesti kenal siapa Safii ni. Ketua pengawas kat sekolah Ana / P. Ketua pengawas kat skolah agama Ana + Best Friends Ana. Huihhh.. Over siap bagi jawatan kat sekolah lagi! Haha.. Nilah maksudnya, kawan yang bangga dengan kawannya sendiri. Buktinya, Ana sayang dia! Hehe.. Safii bagi sms kat semua kawan-kawan rapat dia. Dan semestinya, mesej itu sedih dan bila Ana baca Ana touching sikit. Hehe.. Nasihat dia tu pun, banyak refer kat sifat kitorang. Ana pun sometimes terasa beberapa nasihat dia yang betul-betul refer kat Ana. Ana tau dia sayang kawan-kawan dia, sebab tu nasihat panjang lebar.. Mengalahkan guru kaunseling! Nak tulis balik mesej tu malaslah.. Tapi, apa yang Ana boleh cerita, Ana gembira sangat sebab dia berjaya masuk asrama. Besok dia dah kena pergi. I hope you'll be happy there.. And you won't forget us (your friends). Ana doakan kejayaan dia.. ^^
Wokayh.. Wokayh.. Assalamualaikum.. 

No comments: