Review Blog Kawan Sekolah

Ana Myhusna | 22:07 | 11Comments |

Hai semua! Banyak pula tutorial requests untuk hari ni kan? Penat nak menaip. Tapi, time tengah buat tutorial ni adalah Ana baca blog kengkawan rapat Ana. Kawan sekolah ni sebenarnya. Hehe.. Tapi, dari sorang, sorang Ana jumpa blog diorang. Yang geramnya, ada blog taknak kasi tau! (Eh eh.. Kau tak tanya.. Nak kasi tau watpe kan?)
Orite-orite.. Time dah terlepas dari segala gangguan tutorial requests nih, Ana nak review blog kawan-kawan comel Ana nih.. Hoho.. Haipp! Blog VVIP nak lalu! Haha..

Ailyy Pop
Tak perlu screenshot lah ye? Dah penat dari tadi asyik screenshot je. Lagipun, blog Ailyy ni dalam proses. Dringdingdingdinggg.. Gitu bunyinye.. Haha.. Wow! Okay.. Blog Ailyy ni, kalau korang tengok header dia je...dh confirm korang faham. Ailyy ni minat apa. Kalau kawan-kawan dia, memang dah faham sangatlah dengan minatnya tu. Btw, disebabkan blog Ailyy ni dalam proses so, tak perlulah Ana nak ungkit sangat tentang design blog. Yang Ana boleh cakap entri dia best. Maybe, kalau bosan bolehlah baca entri nya kan. Alamak.. Dah hilang idea lah pulak! Puih! Kk.. Ana harap korang boleh singgah selalu dan follow lah dia ya.

Ain Nadzira Yunus
Mana-mana pun, pakai nama sama. Tak pernah nak buat nama samaran. Bagus-bagus! Hehe.. Btw, blog Nadzira ni comel. Kompem. Haha.. Nadzira ni pakai blogskin je.. Tapi, header dia comel kan? Okay-ii.. Entri dia semua best-best. Entri pasal dia jelahh.. Kalau tak silap, Nadzira ni tak join GA. Hoho.. N tak silap Ana, blog Nadzira ni Ailyy yang editkan. Ha! Kalau nak tau bacalah entri dia ye. Follow sekali! Hehe..

Farah Nurqursiah
Okay, ini jujur. Blog Farah memang daebak habis. Cantik. Pandai dia buat. Header pun cantik walaupun tu bukan header dia. Tapi, pandai betul dia pilih skins. Well,, sesuailah kan sebab dia pun minat Kpop. Dan yang Ana suka sangat-sangat dekat blog Farah ni, blog dia penuh dengan gambar EXO! Sukanya.. Melting tau tengok! Haha.. Warna blog, pun cantik. Ana suka! Okay.. Jangan lupa blogwalking dan follow dia okay!

Kamilia Hanim
Okay! Blog ni lama sangat tak aktif. Tapi, Ana tengok bebaru ni ada juga yang blogwalking dan memenuhkan Cbox. So, Ana diminta oleh owner blog yang comel nih untuk beritahu kat Cbox. Okay, owner blog sebenarnya tak suka kpop. Tapi, blog kpop sebab malas nak edit. Skins dia tukan asalnya Ana yang buat. Lepastu, bila dia tengok mnyampah pun ada. Tapi, dia malas nak edit. Haha.. K hope korang blogwalking n follow dia ye..

Sebenarnya, ada lagi sorang. Tapi, Ana tak review sebab entri blog dia kurang elok. Takpelah ye. Jaga air muka seorang kawan. Baiklah tu? Haha.. Okay, Assalamualaikum!

11 comments:

  1. Haha.. Yeayy! Ada jugak orang yang faham dengan otak kpop Ailyy nih.. Haha! =D

    ReplyDelete
  2. wah, rajin wat review ya.

    good. =)

    ReplyDelete
  3. alahai semua kwn ada majority suka kpop ye..

    ReplyDelete
  4. Banyaknye kawan join buat blog kan ? Okay nak bw kat blog dorang , btw blog ni awesome . Ade lagu XOXO gituu .

    ReplyDelete
  5. @khairija azman aloi Bcus, mak dia x kasi bukk laptop slalu. N dia x jinak lagi dgn dunia blogging nih.. :D

    ReplyDelete
  6. amboih, geng kpop lah nii .. hewhew, so sweet uolls! :D

    ReplyDelete
  7. Kak Farah Hara Heyra pun kawan sekolah akak. Akak tu budak darjah 6 kat skolah shah yang boleh tahan pemes..

    ReplyDelete
  8. kak farah nur qursiah ahmad tu.. tak thu lak dye ade blog.

    ReplyDelete
  9. @Badlishah Azman Oooh.. Satu sekolah dgn Shah ke? Tak tau pulak.. Hehe.. :D

    ReplyDelete

Love you!