Tiga Topik Dalam Entri Ini

Ana Myhusna | 19:29 | 7Comments |

Hai semua! Dah berapa lama Ana tak update blog? Kira-kira jap.. Hehe.. Okay-ii.. Rindu tak dengan entri Ana? Ececeh.. (Perasan! Sape nak rindu..) Okaylah.. Ana sebenarnya nak cari followers ke-500 nih. Boleh tak? Okayh.. Macam biasa, Ana akan review blog dia. Tu pun, kalau Ana jumpa blog dia. Ana maybe, akan letak banner dia dekat page links / banner exchange. Tu pun, kalau ada banner lah. So, Ana tak sabar menunggu followers ke-500. Tapi, jangan sampai tak follow langsung sebab nak tunggu jadi yang ke-500. Hehe..
Okay, Ana nak minta tolong korang boleh? Okay.. Tolong tak susah pun.. Korang just letak link blog korang kan page linkies Ana. Kan ada widget Mister Linky's kat bawak sekali tuh. Korang letak eh linknya. Kalau dah letak tqvm! Btw, tujuan Ana suruh korang letak kat situ supaya Ana boleh selalu blogwalking blog korang. Hari-ii, blogwalking blog yang sama je. Tak best lah kan? Hehe.. Ana ni kalau bosan blogwalking lah jadinya. Hoho..
Tajuk seterusnya.. Okayh. Korang suka tak tengok sinetron / cerita-cerita indonesia yang lain? Kalau suka, Ana nak mempromote sikit niyh. Walaupun cerita ni tahun lpas punya, tapi cerita nih best sangat! Korang tengklah.. Ana promote sebab nak kongsi keseronokann dengan kengkorang semua. (Baik tak Ana? Ceh! Perasan..) Ha! Ana bagi link nya ye. Sebelum tu, Ana nak bagitau setiap cerita yang Ana bagi tau nih semua cerita pelakon utama dia boyband. Hehe.. Memang Ana suka cerita yang macam ni. Banyak lagu! Hoho..
Coboy Junior Hanya Kamu
Coboy Junior Hanya Kamu 2
Sm*sh Cinta Cenat Cenut
Sm*sh Cinta Cenat Cenut 2
Sm*sh Cinta Cenat Cenut 3
Coboy Junior 5 Elang
Ha! Ni jelah yang Ana tau. Sebab Ana memang suka tengok cerita macam ni. Btw, ada lagi satu. Coboy Junior The Movie. Tapi, takde lagi kat Internet. Search Google pun tak jumpa. Kalau korang tau, cakap tau!

Ini dia posternya. Poster je ade, tapi movie nya tak tau nak cari kat mana. Sedihllah camni. Nak cari CD kat mana je? Haishh.. Stress betul! Apapun, itu jelah yang Ana nak bagitau. Okay-ii.. Assalamualaikum.

7 comments:

  1. Apelah.. hadoyai.. ada dua blog sama.

    ReplyDelete
  2. Wahhh minat eh ana dekat cite tu .. Post pasal tu aja haha

    ReplyDelete
  3. awk nk cari movie ke?
    cuba cari dkt viooz.
    Awk google viooz ;)

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan.. singgah sini even dah umum pemenang.. saja tumpang rehat.. hehehe..

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/ga-november-by-dedeq.html

    ReplyDelete

Love you!