Freebies : Colorful + Beautiful Background

Ana Myhusna | 20:29 | 14Comments |

Hai semua! Okay, siapa yang dah start sekolah? Ana start sekolah besok. Yang seronoknya, sekolah petang! Haha.. Yeay.. Yeay.. Kihkihkih.. So, malam ni Ana jadi baik hati pulak! Welkk.. Baiklah sangat.. Ana nak kongsi sikit freebies background yang jadi kegemaran hati Ana. Biasa kalau korang tengok background blog Ana, corak dia macam corak abstrak? Ehh.. Tak.. Ntahlah. Tak tau nak cakap corak apa. Dia agak blur blur ckitlah.. Korang cer tengok background yang Ana pakai. Gitulah jenis coraknya. Cantik kan? Ana dah jatuh cinta dengan corak ni sampai setiap kali tukar background jer nak pakai corak macam ni. So, Ana nak share ckit background yang macam tu.

http://i.imgur.com/jR3sz5s.jpg

http://i.imgur.com/a87gnMo.jpg

http://i.imgur.com/cAI71mB.jpg

http://i.imgur.com/6vsex4M.jpg

http://i.imgur.com/p478xkX.jpg

http://i.imgur.com/61p4ewQ.jpg

http://i.imgur.com/uuWlfLi.jpg

http://i.imgur.com/UQUdBkw.jpg

http://i.imgur.com/7nYngZG.jpg
Ok tu jeler yang boleh dikongsikan! Assalamualaikum.. ^^

14 comments:

Dzureen Darwis said...

saya pakai background yang blogger.com sediakan je hehehe

sha dhira said...

soft color.. cantik..

Batrisyia Delaila said...

petang? oh ye, tadi tisya macam terperasan rupa kak ana kat metro pont.

Batrisyia Delaila said...
This comment has been removed by the author.
Ana Myhusna said...

@Batrisyia Delaila Jumpa Kak Ana katmetro point? Mmg kak ana ada pergi. Tisya jumpa akak kat mana? Hehe..
Yg online shop punya owner tu biarlh rahsia.. Malu pulk nk ckp. Hehe.. Model die tu mmg 100% adik akak. Hoho.. ^^

Batrisyia Delaila said...

nampak, perasan dekat ayam penyet.. tisya order ayam penyet tadi, abang tak perasan. dia perasan kawan dia je.

Batrisyia Delaila said...

waktu akak makan tu, kat depan meja akak tu , tisya duduk jap. borak ngan abang sambil baca novel ain maisarah. tunggu ayam penyet sampai, tisya pakai tudung kuning oren.

Ana Myhusna said...

@Batrisyia Delaila Ohh.. So, tu Tisya ngan abg lah ye? Akak ada perasan.. Tgk muka macm kenal.. Rupanya, Tisya ngan abg.. Hehe..

Mummy Laila said...

adik, macam mana nak change nama google account dan tukar password, help please dekk :)

Aisya Maisara said...

nak mintak follow back dan autograf boleh, kirim ke taman gembira, semenyeh. (SERIOUS)

Ana Myhusna said...

@Aisya Maisara Untuk apa ye? Tak sempatlah nak buat semua tu.. Maaf.

Ana Myhusna said...

@Mummy Laila Cuba cek google dulu.. Belum ada masa lagi nak buat tutorial. In Shaa Allah nanti saya buat kalau ada masa okay?

Aisya Maisara said...

haritu ada orang review blog akak, dia cakap akak blogger famous. tulah sebabnya.. hehe..

Ana Myhusna said...

@Aisya Maisara Ushh.. Hehe.. Tak sedar pulak femes.. Haha.. :D