I'm Hiatus Again..

Ana Myhusna | 08:14 | 6Comments |

Hai semua! Fuhh.. Dapat juga Ana curi masa buka blog. Tu pun, kejap je nihh.. So, nanti Ana hiatus balik! Hoho.. Sejak masuk form 1, Ana betul-betul takde masa nak buka blog. Kalau singgah blogwalking pun pakai phone je.. Tak dapat nak tinggalkan jejak. Btw, acaner tahun baru korang? Okay? Hehe.. Time Ana first first masuk sekolah, senyap seribu bahasa dalam kelas tau! Terikut-ikut Kak Ailyy sorang nih.. Dia senyap, kita pun ikut samalah senyap! Haha.. Kalau ramai kawan takpelah jugak. Tapi, bebudak kelas Ana ramai masuk asrama. Dari 40 lebih jadi 22 je.. Tu pun, ada yang nak pindah kelas KAA rabu ni. Tak silap Ana nanti kelas Ana nih tinggal 19 orang ler.. Sodiyh.. Kebanyakan kengkawan rapat Ana masuk kelas 1E so, tak dapatlah nak belajar sama-sama. Ye dok? Time rehat je dapat lepak sama-sama. Tu pun, time nak gi solat zohor sumer dah berpecah. Time solat asar pun gitu jugekk.. Ana ada sorang jeler kawan yang boleh rapat dengan Ana. Siapa lagi kalau bukan Kak Ailyy ni kan?
And, hopefully Abah Ana tak hantar Ana gi sekolah pukul 10:30 nanti. Disuruhnya pula Ana amik ujian untuk masuk kelas KAA. Sedangkan, Ana tak bagi nama pun kat cikgu. Pelajar tak diundang! Haha.. Hopefully, abah Ana lupalah pasal ujian tu. Taknak ler datang tanpa diundang ekk.. Kelas KRK pun okay pe.. Haha.. Orite! Dah tak banyak masa ni.. So, terpaksa tarik diri dulu. Assalamualaikum!

I'm Hiatus Again!

6 comments:

  1. sama kelas dengan kak ailyy ke kak ana??

    ReplyDelete
  2. Blogwalking petang sabtu :)

    http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, jemput join contest yg saya anjurkan. ;) http://sumanya-lillah.blogspot.com/2014/01/contest-maulidur-rasul.html

    ReplyDelete

Love you!