Mario Maurer

Ana Myhusna | 16:59 | 8Comments |

Hai semua.. Hehe.. Tengok tajuk, macam interesting je kan? Nama orang pula Ana letak. Korang kenal tak? Kalau tak, meh Ana kenalkan. He's a celebrity. Artis Thailand. Ha! Ana kenal dia pun lepas Ana tengok cerita Pee Mak. Alaaa.. Cerita hantu ala-ala komedi + romantik ckit tuh.. Cerita tu dah lama kan? Tahun lepas punya cerita. Ana pun dah lama tak tengok. Tapi, haritu.. time Ana nak hilangkan bosan, Ana tengoklah cerita Pee Mak nih. Then, hari ni Ana terasa macam nak explore siapa pelakon dia. Lebih-lebih lagi pelakon utama dia. Sweet sangat.. Sorang cantik sorang hensem. Then, bila dah cari tau.. Baru Ana tau siapa nama pelakon dia. Time Ana tengah search tu..tertarik pula dengan Mario Maurer. Hensem noh! Nak tengok tak gambar dia?? Hensem gilee.. Dah nak start minat kat dia pulak! Hoho.. Cer tengok cnie.

  

Amacam? Cair tak? Ana dah cukup cair tengok gambar dia. Search lah kat google. Confirm cair habis.. Klik sini kalau nak tengok gambar Mario Maurer. Takyah susah-ii korang nak search. Ana dah bagi link. Hehe.. Then, lepas tengok gambar dia nih mulalah teringin nak tau cerita yang dia berlakon. Nak tengok satu-satu. Kalau best, apa lagi? Tengoklah sampai habis kan? Haha.. Orite! Assalamualaikum.

UPDATED
Taken from google. From a movie called 'Crazy Little Thing Called Love' or 'First Love'.
I know, he's cute right? Melting nohh..



P/S : Siapa tengok cerita Pretty Man / Bel Ami? Best kan? Kan? Kan? ^^

8 comments:

  1. kak ana update lah kat blog movies tuh.

    ReplyDelete
  2. @Badlishah Azman Akak dh tak pakai dah blog movies tu.. Sori ye..

    ReplyDelete
  3. Haha. Bel Ami.. Comel je Kim Botong.. =D

    ReplyDelete
  4. Ouh, melting...
    Minat sangat dengan mamat ni. Hensem.

    ReplyDelete
  5. Nak tengok Pee Mak tapi takut.. haha~ walaupon ada lawak2 kan~

    ReplyDelete
  6. @HAJAR Yeah! Mmg hensem gile.. tu yg smpai buat kita melting.. Minat? Great! Hehe..

    @Denaa Kiddo Haha.. Nak takut apa? Takde benda nk ditakutkan.. Maybe, kalau ada pun, kita trkejut then gelak. Takde seram sangatlah.. Funny lagi adalah.. Hoho! ^^

    ReplyDelete

Love you!